2777
2789

من تقریبا 5سال دارم درد ندارم دکتر میگه نیاز نیست جراحی کنی ولی من همیشه میترسم سنگا حرکت کنند کسی هست مثله من باشه شما چیکار کردید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه آشنا داریم میره طب سنتی،با وجودی که طب نوین میگه سنگ صفرا دفع نمیشه ایشون میگه با داروهای خاص گیاهی دفع میکنم،خلاصه که چند وقت یه بار رژیم خاص داره و دفع میکنه و دوباره روز از نو،به نظرم از اون روزی که دکتر بهش گفت اورژانسی باید عمل کنی و نکرد تا حالا بیش از ۷ سال گذشته

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
یه آشنا داریم میره طب سنتی،با وجودی که طب نوین میگه سنگ صفرا دفع نمیشه ایشون میگه با داروهای خاص گیا ...

میگن وقتی سنگ ساز بشه هرچی هم دفع بشه سنگش دوباره برمیگرده

واقعا سالی ی سونو میرم فوق تخصص گوارش گفت بودنش بهتر از نبودنش تا درد نداری دست بهش نزن

خب التهاب میگیره دیگه 

اگرم سنگ گیر کنه تو مجرا که دیگه زرد میشی و اینا 

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
میگن وقتی سنگ ساز بشه هرچی هم دفع بشه سنگش دوباره برمیگرده

اره و بارها بهش گفتم برو عمل کن خودت رو خلاص کن حوصله شوهر و بچه هاش هم سر برده راستش دیگه نازش خریدار نداره اگر همون سالها عمل می‌کرد رو چشم همه جا داشت ولی الان همه رو به بیماری خودش عادت داده

بهانه های خاصی میاره که از نظر خودش منطقی هست و از نظر بقیه فقط زجر بیخود

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
2810