2777
2789

اینه که‌ ديگه به‌ هیچ روش ارضا نمیشی 

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان روشنفکرا میگن هیچی نداره

اما پوستو نابود میکنه،لک ها پرنگ میشنو پوست کدر و تیره میشه

لرزش دست

استرس و پرخاشگر شدن

فکرت فقط سمت مسائل اینجوریه 

در آینده هم با شریک جنسیت لذت نمیبری

چیزایی آن که من میدونم

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

عوارض مگ داره😏

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
بیشتر ببینید

ریزش مو،بد اخلاقی،ارضا نشدن با همسر و بی میلی رابطه ج.ن.س.ی سیاهی و گودی دور چشم ضعیف شدن چشم احساس گناه و تنفر از خود خیلی بد سعی کن ترک کنی 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
بیشتر ببینید
الان روشنفکرا میگن هیچی نداره اما پوستو نابود میکنه،لک ها پرنگ میشنو پوست کدر و تیره میشه لرزش دست ...

ی س.کستراپیست میگف این عوارض برا وقتیه ک هنگام استرسی خودار کنی

میگن سیاهی دور چشم  ضعف شدید اعصاب و...

😵😵🤯🤯

خودارضایی هیچ فرقی با رابطه ی جنسی با جنس مخالف از نظر عوارض نداره، میل به جنس مخالف رو نه بیشتر میکنه و نه کمتر، ممکنه اون روزی که خودارضایی داره نتونی همون روز با شریک جنسی هم رابطه داشته باشی ولی دیگه تا فردا اثرش رفته😃

تنها چیزی که هست حس گناهه که اونم ریشه در باورهامون داره.. از نظر علمی که میگن نه تنها ضرر نداره گاهی لازمه حتی