2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت اسلاید اول64 لباس خرگوشی75

پرداخت درب منزله

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نه گلم 1تا سه ماهگی وچهار ماهگی 2 از4تا8 3از8تا12 البته معمولش اینه

همون دیگه وزن گیریش زیاد بود 

واسه مشهد ارسال داری؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

پرداخت درب منزله

نه گلم پول لباس وپول پست و واریزمیکنین من ارسال میکنم 3تاپنج روزکاری میرسه دستتون برااینکه اعتمادکنین اول کم یه دونه سفارش بدین اگه راضی بودین بازم سفارش بدین

کارامون از اصفهان ارسال میشه 

من اصفهانم خرید حضوری مدارین

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من اصفهانم خرید حضوری مدارین

ن

خریدحضوری نداریم چون مستقیم ازتولیدی پخش میکنیم

ممنون

2810