دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم اون که آرزوی بیشتر مردای ایرانیه که فقطم تو خونه باشه درامدم از خودش نداشته باشه و واسه خری ...
نه لزوما . اتفاقاً به نظر من ارزش یک دختر به استعدادشه ، به بلندپروازیشه و به تلاششه. از این که کار کنن به شخصه مشکلی ندارم چون تموم خانوم های اطرافمون همشون شاغل بودن و در حال کار. ولی خب دیگه نمیتونه به بچه برسه. من از اون ادمایی بودم که مادرم شاغل بود و از بچگی چیزی به اسم محبت مادری نداشتم. کلا خیلی مادرم رو در کنارم حس نمیکردم و شانس آوردم ک خیلی وابستشون هم نبودم. بنابراین برای منی ک همچین اتفاقاتی افتاد مشکلی نیست . به قطع آدمای دیگع ای هستن که به مشکل خوردن و دوست ندارن بچه هاشون اینجور چیزا رو تجربه کنن
پیوند عاطفی داره حس پر مادر و چندین سال تجربه کرده . بعدم یاد میگیره پدر اسپرم نیست . پدر اینه که بزرگت کرده یا مادر . فقط یه شوکه همین ربطی به اخساسای خوب چندین سال زندگیش نداره