2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم دوملیون برا خودش لباس خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 62 پست
نمیدههههه میگ ندارم فعلا صبر کن بعد خیلی بده پونصد میریزه باهام اصلا نمیاد بازار میگ‌نمیتونم در مغ ...

خودت بد عادتش کردی 

برو با پونصد تومنی که میده به مانتو بگیر برگرد بگو کلی گشتم ارزوترین مانتو بازارو پیدا کردم 

وقتیم میخوای بری خرید بگو فلان قدر بزن به کارتم این هفته میخوام برم خرید

یا بگو کارتتو بده با کارت خودت برم

بگو در شان اقای فلانی نیست همسرش با کارت خالی بره بازار

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
مثل شوهر منه با دعوا میبرم واسش لباس میخرم تا جر نخوره نمیره خرید ،وضعشم خوبه ،واسه من وبچه ها همچی ...

من دقت کردم چون اینطور بار اومده عادت کرده..

بخدا لباس داداشم کوچیکش شده بود..دادم بهش میپوشه بهشم برنمیخوره😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا تو عقد باید خودمون بگیم مثلا مانتو بگیر برام یا صبر کنیم خودش بگه؟؟

ببرن خرید . بدون رودربایستی بخرید .

مون نخواهند گفت دستت درد نکنه نخریدی.

خواهند گفت میخواستی بخری به ما چه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

والا خوش به حالت شوهرت تمیز و خوش تیپه قدر بدون .. شوهر من عین گداها میچرخه من خودم خیلی به ظاهرم اهمیت میدم همیشه خوشتیپم به هیکل و ظاهرم اهمیت میدم ..شوهرم اصلا نه به هیکلش نه به ظاهرش اهمیت نمیده .. اصلا دلم نمیخاد بغلش کنم ..در صورتی که من آدم با احساسی هستم .همیشه آرزو میکنم کاش از این مردای خوشگل و خوش تیپ بود اونوقت من دلم غش میرفت براش ..🙍🙍😭 به اجبار به خاطر بچه هام تحملش میکنم.

اینکه هرکسی بخواد شیک بگرده حق طبیعیه هر فرد اما شما مقصری چرا چون وقتی از خرج خودت میزنی و شوهرتو عادت میدی به این طریقه زندگی کردن پس یه کاری کن به موقع لباس بگیر کفش بگیر و خرج کن

نمیدههههه میگ ندارم فعلا صبر کن بعد خیلی بده پونصد میریزه باهام اصلا نمیاد بازار میگ‌نمیتونم در مغ ...

پس براش هفتگی تعیین کن و بگو هفته ای فلان قدر برام بریز لحن حرف زدنتو عوض کن و اگه هم باهاد نیومد خرید مشکلی نیس همسر منم نمیتونه منم خودم میرم خرید

میگم پاره پوره نمیشه لباسش؟؟ مگه یه لباس ۵ سال عمر میکنه؟

خدا شاهده به جون خودم قسم، ۲تا لباس پشمی اون سال خرید از تهران.. ی بار یکیش از رو تخت افتاد پایین، پشت تخت چسب موش بود این تپ چسبید روش. ب جون خودم قسم برد جوشدند تو قابلمه اون تیکه آستینشو و هنوزم میپوشید😑 دیگه من طی عملیات مخفی پستش کردم خونه مامانم تا ی بلایی سرش بیاره😂

چرا اتفاقا چنتا لباسش ک قشنگم بود چون نخی بود مثلا آستینش جر خورد مجبور شد بندازه بره😂 البته میگفت آستین کوتاهش کن😂🤣 بعد تبدیلش کرد ب چبزای دیگه🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم وقتی گفت ریدم ب اخلاقت توقع داشتین بگم قربون ریدنت برم من  خب معلومه منم عین جوابشو میدم ب ...

شما هم حرفت درست نبود مگه عیبی داشت یکم از ادکلنت زد ..زن و شوهر مال من مال تو ندارن

بهش گفتي از ادكلن من نزن تموم ميشه؟😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕بزرگ شين يه كم

كسي كه ميخواد بره دويدن يادش بديد،يه لقمه نون پنيرم براش بزاريد تو راه ضعف نكنه برگرده...
مگه بده ...چرا الکی چیزارو گنده میکنین..

خوبه الان؟

برا شما میتونه جذاب بنظر بیاد ولی واسه اکثر خانوما کار بی نهایت بی معنیه 

دیدیم زن به خودش برسه و مرد مردونه باشه نه اینکه خرج زنش نکنه و خرج هیکل و ریخت خودش کنه بره تو خیابونا

خیلی عجیبین و یا خودتون مرد هستین احتمالا

نباید ری اکشن بد نشون میدادی باید کلی هم ذوق میکردی ،من همیشه همسرم ک لباس میخره اینقد خوشحال میشم و هزار بار بهش میگم خیلی بهت میاد مبارکت باشه اینقد ذوق میکنم واسش ک کلا عذاب وجدان میگیرش ک واسی خودش خریده واسی من نخریده و در اولین فرصت ک پول دستش بیاد  دو برابر اون مبلغ رو میزنه کارتم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

دوستاي عزيزم 

سالن زيبايي چيلاي

در شهر قدس اف كلاس هاي اموزشي گزاشته

رنگ مو٢مليون تومان هزينه اموزش

اموزش كاشت ناخن ٢/٥٠٠

كلاس هاي خود آرائي ٨٠٠تومن

اموزش كاشت مژه به همراه ليفت مژه و البرو ٢مليون تومان 

قيمت ها تو اف هست عجله كنيد 

٠٩١٢٩٤٠٥٧٢٦

چقدر بدم میاد یه مرد انقدر به خودش برسه عزیزم تو هم از این به بعد کل پولاشو خرج کن نذار قرون براش ب ...

چانی

🥀ما از آن پاک دلانیم که زکس باک نداریم 🥀 🥀یک شهرهمه دشمن و یک یار نداریم
2810