2777
2789
عنوان

کدهای مقدس ارتباط با کائنات...

101904 بازدید | 351 پست

سلام دوستان من برای افزایش ارتعاش و جذب بهتر یه سری کد که از چند تاشون خودم نتیجه گرفتم براتون میذارم به امید اینکه با کمک خدا و کائنات به خواسته هامون برسیم..

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

اسی کد هارو تکی تکی بگیم یا 2تا 2تا...

واینکه قبلش چه دعاهایی بخونیم مثلاایه هم فرکانس اسممونو بخونیم؟

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)

کد مقدس ارتباط با کائنات چیه میشه توضیح بدین؟ 🙏

این چیزا رو کی پیشنهاد دادن؟؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
مزخرفات شروع شد باز😂

این کد هارو ازقران استخراج میکنن

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)

کدها رو تک به تک و از چپ بخونید

اگه کد نوشتنی بود به لاتین بنویسین

اگه خط یا فاصله بین اعداد بود یک ثانیه مکث کنید بعد عدد بعدی رو بگین

فرقی نداره که تو ذهنتون بخونین یا بلند بخونین

کدهارو میتونین روی نبضتون بنوسین روزانه تکرار کنید

بعضی از کدها روزی یک بار و بعضی دیگه تعداد بیشتری داره که جلوی هرکدوم مینویسم

سعی کنید از خواسته های کوچیک شروع کنید

قبل از خوندن کدها شکرگزاری کنید

1-کد افزایش جذب     9-7-7-7     (هفت هفت هفت نه)       هرتعداد در روز که میتونید بگید

2-جذب پول زیاد         897        (روزی 45بار یا بیشتر تا41 روز)

3-کد معجزه همه چیز     222       (روزی 8 بار پشت سرهم میتونه نباشه)

4-نیاز فوری مالی         42710    (روزی45بار تا 41 روز)

5-ثروت عظیم         2-8-2-9-0-2 

6-پول فوری          520

7-جاری شدن پول       128

8-بارداری           660    یا    1899911

9-مشکلات بارداری            52569

10-کیست تخمدان        29800

11-نازایی              498064317

12-رسیدن پول از همه جا        838767721

13-کد هر آرزو       369    (براش قاعده توضیح میدم)

14-فراوانی(قبل از خواب45 بار)        00580044

15-پول غیر منتظره          40360550

16-رسیدن راحت به پول     42179

17_جذب طلای مورد نظر        80556480

18-جذب خانه مورد نظر         616253964

19-جذب ماشین موردنظر      606709438

20-کد معجزه    999    (به این صورت که 12تا کاغذ کوچک برش بدین 999 رو روی هرکدوم مینویسین با هر رنگی ب جز مشکی و دونه دونه با فاصله 3 ثانیه از هم روی شمع سفید میسوزونید)

نکته:شمع حتما با کبریت روشن بشه نه با فندک و با فوت خاموشش نکنین

21-خواسته یا راه حل فوری         741

22-جذب طلا        4231844

23-کد جریان مالی در کارت اعتباری      (روی کاغذ سفید بدون خط بنویسین و روی کارتتون بزنین)

505-338-1106-705-243-90-505-4036-705-269-90-110-705-4036-25-245-262-704-90-505-1110-90

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..