2777
2789
عنوان

دخترم داره از شدت سرفه میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 54 پست
واقعا؟؟؟؟ واسه آلرژی هم؟ 

چرا نمیبریش دکتر با یه شربت بچه اروم بشه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینشو پشتشو چرب کن .

دقیقا 

یه گردو با پوسته بزار داغ  داغ بشه رو گاز 

بعد مغزش رو بکوب

و تا گرم هست پشت کتف و کمرش رو با گردو له شده ماساژ بده ، زیرپوشش رنگ تیره باشه که لک نیفته

من کمرش رو یه پارچه مثل قندان میبستم.

سرفه التیام میده

و گرم نگه دارش

انشاالله بهتر بشه

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی
تا امتحانش کنم خیلی ممنون

من بچم الرژی داره هرروزشو دارم عذاب میمشم البته هم حستسیت غذایی و الرژی به پروتدیین گاوی 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
چرا نمیبریش دکتر با یه شربت بچه اروم بشه 

تا الان پنج بار بردمش ولی دارو های هیچکدوم کارساز نبوده

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
تا الان پنج بار بردمش ولی دارو های هیچکدوم کارساز نبوده

لعاب به خیلی تسکین دهنده است

عناب را دم کن نرم نرم بشه بریر تو چایی خیلی خیلی کمرنگ دوای سرفه عناب خشکه چندتا دونه بریز بزاربخوره باعسل کم شیرین کن

من بچم الرژی داره هرروزشو دارم عذاب میمشم البته هم حستسیت غذایی و الرژی به پروتدیین گاوی 

خدا بحق محمد شفاش بده همچنین دختره منو هم

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

سلام عزیزم 

خواهر زاده ام همین جوری که شما میگین شده بود از شدت سرفه حتی سیاه میشد خوارهم بردش ارژانس اطفال اونجا بستریش کردن عکس از ریه گرفتن گفتن عفونت نداره اما الرژی شدیده یک هفته باید بهش یک نوع انای بیوتیک بیمارستانی بره 

که ازیترو وصل کردن مرتب هم شیف دکتر اطفال بود سر میزدن بهش تا اینکه مرخص شد بعداز چند روز بهتر شد ابجی میگفت شبها از شدت سرفه که نمی ذاشت بخوابه بهش کرتون زدن تا خوابد

دکتر چی بردیش باید ببری متخصص آسم و آلرژی ایمونولوژی اونجا دستگاه تست داره از بچه تست آسمی میگیره براش اسپری مینویسه 

معمولا هم نئوتادین میدن با داروهای دیگه

خدا بحق محمد شفاش بده همچنین دختره منو هم

ان شالله خیلی سخته من فقط امیددارم الرژیش تایکسالگیش!بره بچم هرغذایی میدم بهش نمیسازه خیلی غصه میخورم 😭 نمیتونه از غذاهای مختلف بخوره

منم اینجورم درحدی که بالل میارم یه حوله داغ کن بزار پشت شونه هاش گرم بشه ریش...شربت لوراتادین و اویشن باریج بده  وبارهنگ و به دونه و 4تخم و اون گل بنفشا هستن برا سرماخوردگی اسمش یادم نیس اینارو همه رو قاطی میکردم دم میکردم میخوردم باعسل بده بخوره 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

سلام عزیزم . بچه من هم چند روز بود شدید خس خس داشت سینه اش . شب ها به شدت سرفه میکرد تا جایی که بالا می آورد . من یه مشت عناب رو شستم داخل کتری با دو لیوان آب گراشتم کمی پخت بعد با ملاقه عناب ها رو خارج کردم له کردم دوباره به آب جوش0 برگردوندم و گذاشتم بپزه تا یک استکان آب ازش بمونه . بعد از صافی رد کردم حسابی شیره کشی کردم و با شکر سرخ مخلوط کردم دادم خورد دو بار استفاده کرد خوب شد 

این ترکیب هم عالیه ( شکر سرخ . تخم بالنگو . جوشانده رازیانه و زیره ) باهاش شربت درست کن . 

حتما از پشت قسمت ریه ها رو با روغن سیاه دانه چرب کن و ماساز بده 

نذر صلوات برای حضرت رقیه و حضرت علی اصغر