2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لین یا Lean که به آن نوشیدنی ارغوانی نیز می‌گویند، نوعی ماده اعتیادآور با طعمی شیرین است که ترکیب اصلی و پایه شربت ضد سرفه نیز می باشد. که با ترکیب شربت ضد سرفه، نوعی تافی و لیموناد ساخته می‌شود. در بعضی موارد از کدئین نیز در ترکیبات این نوشیدنی استفاده می‌شود که از خانواده است.

• پلک‌هاي سنگین و خواب آلود
  • حرف زدن نامفهوم
  • عفونت سیستم ادراری
  • کاهش تپش قلب
مرگ به خاطر مصرف این ماده اتفاقی دور از انتظاری نیست زیرا بسیاری این ماده را بی‌ رویه و زیاد مصرف می‌کنند. همچنین ترکیب این ماده با الکل بسیار خطرناک و کشنده است.
متخصصین ترک اعتیاد در بهترین کلینیک ترک اعتیاد، کلینیک ترک اعتیاد آکسون همواره هشدار می‌دهد که این مواد شیمیایی بسیار اعتیادآور است و حتی اثرات خطرناک تر و شدید تری نسبت به دیگر مواد مخدر دارد.
این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود  

شربت بنفش یا لین نوعی مخدر قدرتمنده که نعشگی تریاکم میزاره جیب پشتش خطرناک ترین ترکیبش قاطی کردن الکل یا مصرف گل بعد از مصرف لین هستش

اما ترکیب بی ضرری هم داره نسبتا که فقط قرص کدئین و اسپکتورانت هست که با نوشابه قاطی میشه و باعث مرگ نمیشه اما سیستم گوارش و نابود میکنه راه تشخیص مصرف لین:ارومی بیش از حد گوشه گیری مثلا فرد مصرف کننده یجای آروم نشسته مثلا اتاقش شما درو بیخبر باز کنید اعصبانی میشه خلاصش میشه واکنش نشون دادن به بهم زدن سکوت میل نداشتن به غذا چرت نعشگی مهربانی بیش از حد