2777
2789

ما تو شمال میگیم هلی_آلوچه

تو تهران بهش میگن گوجه سبز،به ازگیل هم میگن گلابی جنگلی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بیشتر ببینید
ما همه میگیم گوجه سبز .وقتیقرمز یا زرد بشن میشه الوچه

آره دقیقا

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما تو شمال میگیم هلی_آلوچه تو تهران بهش میگن گوجه سبز،به ازگیل هم میگن گلابی جنگلی

نه من تهرانم میگم ازگیل

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بیشتر ببینید
ما شیرازیا میگیم گُرجه باغی😁👩🏿‍🦯  آلوووووووووچه

اقا اصلش گرجه ست هی از بچگی گفتن گوجه.گوجه چیه اخه ادم دلش نمیخواد صداش کنه😒😂😂

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
ما همه میگیم گوجه سبز .وقتیقرمز یا زرد بشن میشه الوچه

چه جالب،ما به اون میگیم آلو طلایی  یا قطره طلا

ولی کلا ما هم شهریتانیم ،مردم هم الوچه میگن هم گوجه سبز

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اقا اصلش گرجه ست هی از بچگی گفتن گوجه.گوجه چیه اخه ادم دلش نمیخواد صداش کنه😒😂😂

والااااا😒😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
بیشتر ببینید
نه  گوجه سبز هست

باش

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
بیشتر ببینید

صداش کن کراش دخترا😂😂😂😐💔

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
بیشتر ببینید