یکی از آرزوهام این بود دو تا دختر داشته باشم ، دو تا پسر. 😁😁
خدا بهم دختر نداد
هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است. شهید همت 🔵باید چند بار وصیت حاج قاسم را خواند.....جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. امروز قرارگاه حسینبن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. ا گر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ا یکی از آرزوهام این بود دو تا دختر داشته باشم ، دو تا پسر. 😁😁 خدا بهم دختر نداد
ای جان😂دیگه بچه دار نمیشی؟
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
پسر سومیم خیلی وابسته و شیطونه. یعنی یک چیز سالم نزاشته 😬😬😁😁
چند سالی استراحت بدم ، بعدش ببینم چی میشه 🤭🤭
هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است. شهید همت 🔵باید چند بار وصیت حاج قاسم را خواند.....جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. امروز قرارگاه حسینبن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. ا گر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص)
من یه دختر3ساله و1ونیم ساله دارم وقتی اولی 7ماهه بود دومی رو ناخواسته باردارشدم خیلی سخت بود وهست یکسره بزرگه کوچیکه رو میزنه منم از نظرروحی وجسمی واعصاب داغونم
چون ممکنه بخاطر همین شیردهی به نوزاد جدید ، حس بدی پیدا کنه