2777
2789
عنوان

کیا توی حموم نوره استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 219882 بازدید | 743 پست
پنج دقیقه خوبه؟ میشه بعد از تیغ هم حنا گذاشت؟

خیر بعد نوره

دو سه دقییقه میزارم من

خودتون تست کنید ببیند چقدر بزایرد بهترتونه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

دوستان دیونه شدم اینقدر ریپلای کردین😏😯😯😯

بعضی چیزا خیلی واضحه اصلا نیاز به سوال نداره نمیدونم چرا خاضر نیسستین ی زحممت به خودتون بدین و همش دنیال حاضر و‌اماده هرچیزی هستین!

یک کلام نوشتم بعد نوره حنا بزارید پوست میشه هلو!!

شونصدنا ریپلای شدم

رنگمون هلوبی میشه؟؟😖😖😖

برای چی خوبه حنا؟؟🫣🫣 خب سرچ کن گوگل کارش همینه

پوستمون رنگ نمیگیره؟؟؟ خب یک قسمت تست کن ببین رنگ میگیره یا نه!! قطعا منم خل نیستم رنگ بگیره بژارم!!!

چند دققه بمونه؟؟؟ تست کنید خب!! پوست خودتونه ببیند با چقدر بهتره برانون🥸

بعد تیغ میشه؟؟ من چه بدونم!!! من بعد نوره میزارم!!!

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من باردارم و سه ماهه هستم استفاده کنم از پودر دپی ایرادی ندارد 

ته اصلا نکن من کردم دور از جونت دور از جونت دورازجونت بچم یازده هفته قلبش وایساد و سقط شد چون گوگرد داره ممکنه برای جنین مشکل ایجاد کنه 

ته اصلا نکن من کردم دور از جونت دور از جونت دورازجونت بچم یازده هفته قلبش وایساد و سقط شد چون گوگرد ...

🙄🙄🙄خوب حتی اگه به رانم و دستم بزنم 

باز ضرر داره 

🧿❤مامانی عاشقته پسرم❤🧿خواهش میکنم لایک نکنید لطفا 😒🤦🏼‍♀️
بله زرنیخ دار گرفتم و بوی بد و ماندگار نداشت اثر بخشی خوبی هم داره ولی برای منی که ناخنم نزده میرقصه ...

مرسی گفتی

انقد پوست و ناخن مزخرف من،حساسه

با آبگرم قرمز میشه لکه،چیزی زخمی سطحی تانچندین،ماه جاش میموند پوستم سبزه بازحساسه اما.

پس بهش فکرنکنم

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
2804

من پودر موبر ساباژو میزنم هم از ته میبره هم جوش نمیزنم خیلی خوبه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

این کار چیه میکنید خدایی برید لیزر کنید راحت شید مثلا تو قرن ۲۲ هستیم آخه نوره  موره چیه میزنید با اون بوی گندش

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
بچه ها من یکم‌زدم‌ب پام پام داغون شد سوخت کااامل تا ی هفته در گیرش بودم ب نظرتون حساسیت دارم؟؟؟ نمی ...

دقیقا من هم ۷ سال پیش گفتم بزار امتحان کنم ببینم چی به چیه واسه بیکینی م استفاده کردم تا چند روز گشاد گشاد راه میرفتم ،  یعنی سوختم فلج شدم نمیتونستم بشینم 

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
2805

منم ده سال هست استفاده میکنم دیگه ژیلت اصلا نمیتونم استفاده کنم پوست رو نرم میکنه و جلوگیری از عفونت زنان میکنه کلا پوست رو پاکسازی میکنه

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

من نوره امتحان کردم

پودرای موبر ، کرم مو بر ، اسپری مو بر ، وکس ، صمغ عربی ، ژیلت و ..

تهشم لیزرو انتخاب کردم

بهتریییییین راااااه

پشیمونم که چرا زودتر اقدام نکردم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
2801