2777
2789
عنوان

شوهرم...

622 بازدید | 31 پست

اول اینکه خواهشا هرکی میخواد تیکه بپرونه تو تاپیکم نیاد خودم اعصابم خورده

بچه ها من شوهرم و شوهر خواهرم چند وقت پیش دعواشون شد و بزن بزن و الان باهم قهرن،منم دیگه خواهرمو ندیدم.نصف دعوا سر من بود و نصفش بخاطر لجبازیای خودشون.

شوهرم افسره امشب آماده باش بود 

خواهرم اینا مجلس عزای همسایشون تو خونشون بود مجبور شدن چون بچه کوچیک دارن بیان خونه پدرم،منم خونه پدرم بودم.

وقتی اومدن شوهرم نمیدونستم اونم گفت که دارم میام یه چیزی ببرم منم مجبورا بهش گفتم که اونا تازه اومدن منم از اتاق بیرون نرفتم پیششون.

داد و بیداد کرد و گفت تو باید بیای بزنی جلوشون نه سلامه خواهرت کنی نه سلامه شوهرش بیای با بابام بری خونه بابام خلاصه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

منم گفتم روم نمیشه سلام نکنم رد شم بزار یه دقیقه دیگه می‌خوام برن در مغازه وقتی رفتن میام،گیر داد که نه اگه نیومدی دیگه هی بمون همونجا و هزار تا حرف به مامانم زد که اون بی عقله وقتی می‌دونه تو اونجایی چرا گذاشته بیان و هزار تا حرف دیگه،باژد بری به مادرت بگی،مامانم و بابامم سر همین جریان دعواشون شد مامانه بدبختم اینقد گریه کرد،منم مجبور شدم بزنم جلوشون سلامشون نکنم و بیام

منم گفتم روم نمیشه سلام نکنم رد شم بزار یه دقیقه دیگه می‌خوام برن در مغازه وقتی رفتن میام،گیر داد که ...

اشتباه بود کارت . شوهرتم روانیه انگار 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
منم گفتم روم نمیشه سلام نکنم رد شم بزار یه دقیقه دیگه می‌خوام برن در مغازه وقتی رفتن میام،گیر داد که ...

معذرت میخوام نتونستم خودمو کنترل کنم مثلا شوهرت چه تحفه ایه که بخاطرش قلب پدر مادرتم شکوندی