2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی انصافه و بین بچه هایش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 8631 بازدید | 170 پست
قوی بودم    دیگه نیستم    تمام   سلامتی   زیبای    ...

فدای دلت بشم عزیزم، منم زیبایی وسلامتیمو از دست دادم نمیتونم غذا بخورم، روزی یه وعده اونم یازده شب که بتونم به بچه هام برسم نمیرم چربی کبد جدیدا گرفتم ولی دارو نمی‌خورم آزبست تو دلم داغ گذاشته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش محبت و علاقه ی شدید مادرم زندگیشو خراب کرد به طوری که همسرش دیگه نتونست تحمل کنه و طلاقشو داد و ...

هردو خیلی ببخشید ولی جاهل بودن آدم زندگی دخترش باید براش مهم باشه نه دل خودش و زن باید زندگی خودش وبچش مهم باشه بعد مادر

من بروز  نمیدم....ولی خوب ایشونم  بچه نیست‌......ماها  تلفن من زنگ  نمیخوره..... ...

فدات شم گل قشنگم، منم ماها مادرم بی آنکه بدی کنم بهم زنگ نزد تا بچم بدنیا خواست بیاد شوهرم خودش رفت آوردش بیمارستان

منو اینجوری عادت دادن مادرم سرپرست نداره واقعا به کمک من نیاز داره ولی شده خودش بارها بی غذا بوده ول ...

والا خواهرت چه شانسی داره، من اگه یه ماه بگم غذانخوردمه مامانم دلش نمی سوزه ولی برا خواهران دلسوزی می‌کنه و بین بچه هامونم فرق میذاره

شوهر  من  که واضح میگه .....اونا اگر  تورو دوست داشتن   احترام منو  نگه مید ...

خانواده منم خیلی بدتر بودن یه سال قطع کردم ولی دیگه نتونستم داداشامو نبینم و رفتم بازم سر دوروزه مامانم عذاب دادم

خانواده منم خیلی بدتر بودن یه سال قطع کردم ولی دیگه نتونستم داداشامو نبینم و رفتم بازم سر دوروزه مام ...

بگذریم  عزیزم..........

اونا هیچ وقت  متوجه نمیشن   فقط  ما....عذاب میکشیم  .باید بگذریم....

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام می دونم خیلی از این تاپیک گذشته خواستم ببینم شرایط شما بهتر شده. منم همین مشکل رو با مادرم دارم منم کارمندم و ماهی 2/5 بهش حقوق میدم و تقریبا تمام لباس و کفش و مانتو و این جور چیزهاش با منه. اما متاسفانه رفتارش خوب نیست خیلی دل من و خواهرم رو میشکونه به خاطر برادرم. 

امیدمون رو ناامید کرده