2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی انصافه و بین بچه هایش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 8631 بازدید | 170 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نگذره   از خاله  ها  دایی هام‌‌......تمام نوجوانی  جوانی من  با حرفای ...

متاسفم گلم واقعا وقتی خانواده آیی برای بچه ش ارزش قاعل نباشه حتی خدا هم اون بچه رو نمیخاد من مادرم تا این خاهرم بچه بود مثل صدام هرچی جنایت بود سر تک تک بچه هاش و بیشتر این خاهرم در میآورد الان برای اون خوب شده گاهیم میگم شاید عذاب وجدان داره چون بچگیشو به گند کشید اینقدر شکنجه ش داد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
همسرتون راضیه؟ از این که شما خرج خانوادتون رو بدین

خرجشونو نمی‌دم ماهانه یک تومن بهشون میدم ولی باز کمکی به چیزایی میدم ولی همسرم فقط از یک تومن خبر داره 

متاسفم گلم واقعا وقتی خانواده آیی برای بچه ش ارزش قاعل نباشه حتی خدا هم اون بچه رو نمیخاد من مادرم ت ...

بازم  خوبه  خاهرت  فقط  بچه گیش   درد  کشیده  بی محبتی دیده....دلیل قانع کننده ای هست  تغریبا واس  دوست داشتن  بیش  از حد الان مادرتون..........من  از موقع چشم  باز  کردم  همین  بود  بخدا   همین بود

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
بازم  خوبه  خاهرت  فقط  بچه گیش   درد  کشیده  بی محبتی دیده. ...

چقدر غم انگیزه خدایا امثال منو شما و حتی خاهرم 

من چون از بچگی خواهرم خبر دارم ناراحت نیستم مادرم بهش محبت بکنه فقط میگم ماهم آدمیم فرق نزار بزار هرچی هست توی دل خودت باشه اینقدر بروز نده و باعث اختلاف نشو

عزیزم، من همیشه حسرت میخورم میگم ای کاش خواهر داشتم....خیلی تنهام

تنهایی  بهتر از 

تنهایی کشیدنه ...وقتی  چندین  نفر هستنو   تو انقدر ازشون  دوری  که حتی ازت ماها خبر ندارن...........

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
عزیزم، من همیشه حسرت میخورم میگم ای کاش خواهر داشتم....خیلی تنهام

خواهر داشتن خوبه ولی به شرطی که خانواده ها آشوب و فتنه نکنن من تا خاهرم کوچیک بود مادرم هزارتا بلا سرش آورد الان با محبت الکی وابستش کرده و حتی نذاشت با یه بچه سر خونه زندگیش بمونه