2777
2789
عنوان

شما برا دخملاتون لاک میزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 87 پست
هیچ ربطی به عقده نداره یک سری خانوم ها هستن متاسفانه در خانواده مذهبی افراطی چشم به جهان گشودند که ...

خب شما چرا فکر میکنیی لاک زدن واسه بیرون دوست داشتن خودمونه 😕

شما داری میگی هرکی مذهبی و معتقده به تمیزی خودش و بدنش نمیرسه!!!!!

اصلا متوجه منظورم نشدی گلم

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
خو تا. این حد چشم چرونی هم درست نیسا😂 

کار اونا رو تایید نمی‌کنم میگم مرد تمایل به چشم‌چرونی داره باید جلو‌خودشو بگیره نه اینکه حق چش چرونی داره زن هم تمایل به جلوه‌گری داره اینم باید رعایت کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون نمیشه هی پاک کرد برا بیرون رفتن  چطور شما بیرون رفتنی یه شونه ب موهات میکشی  لباس مر ...

شما خودتونو اینطوری قانع کنید

شوهرتون از زنای دیگه دیده که شمارو نمیزاره گلم

ربطی به کوته فکری نداره

کاش اینقدر ادعای روشن فکری داری کمی هم فکر کنی بعد بیان

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
خوشبحالتون  من پسر دارم  خودم میزنم میگه باید برام بزنی  🤣🤣😂😂

خب بزن براش من اگه پسر هم داشتم براش میزدم 😂

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
درسته از این عقیده متنفرم زن ها نباید کاری کنن و نباید به خودشون برسن که یه وقت خدای نکرده مرد ها جذ ...

بخاطر خلا هست که تاکیید فراوان دارن ما عقده نداریم نمیکنیم

ولی من به شخصه وقتی خانومی میبینم که به خودش میرسه و توجه میکنه تمیزو شیک هست(نه درحد جلب توجه)

واقعا لذت میبرم از دیدنش و از معاشرت باهاش لذتم میبرم 

ولی خانومی که شلخته هست و بهم ریخته متاسفانه حتی میل به دیدنشم ندارم

من یک زنم و از زنهای که خودشون رو دوست دارن حمایت میکنم

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
خب بزن براش من اگه پسر هم داشتم براش میزدم 😂

میزنم گاهی ولی میترسم عادت کنه 

واسه همین وقتی خوابه خودم تند تند میریرم وسط لاکامو برا خودم‌میزنم جمع میکنم 🤣🤣😂😁

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
خب شما چرا فکر میکنیی لاک زدن واسه بیرون دوست داشتن خودمونه 😕 شما داری میگی هرکی مذهبی و معتقده به ...

اتفاقا شما متوجه نشدی

لاک زدن هم به قول دوستمون مثل شونه زدنه 

ادکلن زدنه 

تمیزی کفشه 

یکی میزنه یکی نمیزنه  من مجموع زنهایی که خودشون رو دوست دارم رو گفتم ولی تاکیید دارم زنی اگر این کار هارو کنه نشانه جلب توجه کردن نیست اون زن دوست داره وقتی به دستای قشنگش نگاه میکنه لذت ببره خودش حالا چه بیرون چه داخل

شما روحیتون شاعرانس از فن بیانتون مشخصه کمی یاد بچه هامون بدیم که جلب توجه از نامحرم کار خوبی نیست ...

من که برای خودم و زیبایی دست هام لاک میزنم و بهم روحیه میده. ولی برام خیلی عجیبه شما و اطرافیانتون برای عقده و جلب توجه لاک میزنید

خیلی خیلی عجیبه

اگر مایل بودید بگید ساکن شهر هستید یا روستا

بخاطر خلا هست که تاکیید فراوان دارن ما عقده نداریم نمیکنیم ولی من به شخصه وقتی خانومی میبینم که به ...

به نظرم هر چیزی حد خودش داره نباید افراط بشه من هم یه خانمی می بینم که لباسش خیلی تمیزه و اتو کشیده و بوی خوبی می ده و یه ارایش ملیح هم کرده واقعا لذت می برم یه آدم شیک و مرتب

ولی خانومی هم دیدم که چادر سر می کنه و چادر پر از لکه و خاک یه کرم هم نمی زنه که حداقل لک های صورتش دیده نشه و معتقده که نمی خواد گناه کنه من هم دوست ندارم با همچین آدمی معاشرت داشته باشم

به نظرم هر چیزی حد خودش داره نباید افراط بشه من هم یه خانمی می بینم که لباسش خیلی تمیزه و اتو کشیده ...

حالا اگه ما زنها هم جذب زنهای شیک که شما تعریف میکنید میشیم احتمالا مشکلات جنسی داریم😂😂😂😂😂

شما خودتونو اینطوری قانع کنید شوهرتون از زنای دیگه دیده که شمارو نمیزاره گلم ربطی به کوته فکری ندا ...

کسی ک  زنشو منع میکنه تیشرت جذب شلوار جذب نمیپوشه 

در ضمن انسان برابر انسانه 

زن انسانه مرد هم انسانه 

هیچ مردی حق تعیین تکلیف برای زنی رد نداره 

من اگ بچه نداشتم عمرا تو این زندگی میموندم 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور