2777
2789
عنوان

1) لیست اسامی خانم ها ( ادامه تاپیک امر خیر)

| مشاهده متن کامل بحث + 61145 بازدید | 473 پست
سلام.منم یه خواهر زاده دارم البته پسر متولد 70 شغلش آزاد و سفید قدش فکر کنم 175 باشه دیپلمه .دنبال ی ...

سلام عزیزم من یه خانمی رو میشناسم که واسطه ازدواجن خیلیم معروفن از سرارسر ایران هم حورد دارن ما۳تا از پسرع و۲تا ازدخترامون از طریق این خانم ازدواج کردن بشدتاحساس خوشبختی دا ن پول هم نمیگیرن و چه کیسای خوبی خدایش معرفی میکنن   اینم شمارش خواستی یه زنگ بزن 

09905349844

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان هنوز این تاپیک فعال هست؟ کسی بهم معرفی شدن؟ من یه دختر و یه پسر خوب سراغ دارم  میخواس ...

ببین این خانم معرف ازدواج کارشم عالیه زنگ بزن بهش  ما که خیلی ازش راضی بودیم خداخیرش بده  09905349844

2803
متولد 63 ساکن تهران لیسانس خانواده کاملا با اصالت و مذهبی دارن آقا پسر از خودشون خونه و ماشین شغل کا ...

عزیزم  چرا شما ها به خانم خادم اعباس که خیلی معرف کاردرستیه زنگ نمیزنید ما که ازشون خیلی راضی بودیم پارسال تو برنامه ماه عسل هم دعوتش کرد و احسان علیخانی گفت که برای عقد یه مورد رفتن مشهد  قرار بود بجای خانم مقدم بیان

اینم شمارش 09905349844

من یه دختر خانمی رو از اصفهان میشناسم که متولد ۶۵ هست، بسیار زیباست، خانوادهٔ متشخصی داره، فوق‌لیسانس داره و کارمند یه شرکت بزرگ و معتبره؛ بسیار آبرومند هستن، همچنین بسیار با ایمان و معتقد.

مایله با آقایی ازدواج کنه که تحصیل‌کرده باشه، از نظر سنی مشکلی نداشته‌باشن و خانواده‌ها فرهنگی و متناسب هم‌دیگه باشن.

ول کن بزرگوار.
112 دختر خانم متولد 66 دانشجوی دکترا باحجاب (مانتویی) خانواده خوب و مذهبی قد نسبتا بلندوخوش هیکل د ...

سلام.نمیدونم این پست رو کی گذاشتین چون من تازه اومدم تو سایت ثبت نام کردم هنوز خوب یاد نگرفتم. ولی اگه ایشون که گفتین هنوز مجرده من مورد مناسبی براشون سراغ دارم.

2804

سلام دوستان. من ی دختر خانم سراغ دارم متولد ۷۰ . فوق لیسانس و همچنین دکتر خوب و با کمالات و زیبایی هستند و بسیار با ایمان و معتقد. اگه کیس مناسبی هست معرفی کنید. ممنون میشم.

همیشه بگو: با کمک خدا میتونم ♥️∞

سلام. من یه خانمی میشناسم. متولد ۶۲. دکترای رشته فنی. بسیار نجیب. واقعا زیبا. قد بلند. با حجاب. به علت سختگیری تا حالا موفق به ازدواج نشدن. اگر مورد مناسبی سراغ داشتید ممنون میشم معرفی بفرمایید. ضمنا تحصیلات براشون خیلی مهمه.

2805
2801