2777
2789
عنوان

بارداری با ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 23203 بازدید | 83 پست
سلام بله  من‌ با iui باردار شدم

سلام شبتون بخیر من برج ۶باردارشدم قلبش تشکیل نشد .الان بعد چندماه دارم اقدام‌میکنم ولی خبری نیست ازمایشو چکاپ کامل کردم امروز دکتر گفت هرچه سریعتر برو ای وی اف حالم خیلی داعونه 

ذخیره تخمدانم پایینه 

دعا کنید واسه هرکی ک ارزوشه مادر بشه

سلام شبتون بخیر من برج ۶باردارشدم قلبش تشکیل نشد .الان بعد چندماه دارم اقدام‌میکنم ولی خبری نیست ازم ...

سلام عزیزم

شما چندسالتونه ؟؟ تا الان چه راه هایی برای درمان رفتین

؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم شما چندسالتونه ؟؟ تا الان چه راه هایی برای درمان رفتین  ؟؟

سلام عزیزم ببخشید میشه جواب منم بدید من لوله هام بسته است بعد ذخیره تخمدانم پایین یه بار ای وی اف ناموفق داشتم الان ۳تا تخمک بیشتر ندارم دارم اقدام میکنم برای ای وی اف شما با چند تا تخمک باردار شدی ؟ دکتر بهم گفت باید تخمک اهدایی بگیری آیا با این شرایط احتمال بارداری دارم؟ 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
من از مهر 1400 فهمیدم که ذخیره ام کمه رفتم ناباروی ابن سینا برای میکرواینجکشن ولی تو سیکل چون تخمک ک ...

سلام منم همین مشکلو دارم و ذخیره تخمدان پایینه میخوام بدونم دکترتون چه تجویزی براتون داشتن 

من از مهر 1400 فهمیدم که ذخیره ام کمه رفتم ناباروی ابن سینا برای میکرواینجکشن ولی تو سیکل چون تخمک ک ...

من ۳۵ سالمه و ذخیره تخمدانم شده ۰/۹ اون سری قبل فولیکول قالب نداشتم. به نظرت میتونم باردار شم؟ هنوز یکسال نشده ازدواج کردم ک ۴ ماهه تو اقدامم