2777
2789
عنوان

بارداری با ذخیره تخمدان پایین

23193 بازدید | 83 پست

خودم با ذخیره تخمدان 0.036 الان باردارم و هفته 12 هستم. در صورتی که به من گفتن باید از تخمک اهدایی استفاده کنم 

دوست دارم اینجا اگر بتونم کمکی کنم 

یه سوال داشتمچه چیزی باعث مسشه ذخیرهده تخموان کم بشه

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست منم ذخیر تخمدانش خیلی کم بود هر کاری کرد باردار نشد دیگه بعد کلی عوض کردن دکتر ،آخرین دکتر براش این آزمایشو نوشت بعد متوجه شدن گفت سریع باید آی وی اف کنی چون ممکنه به زودی یائسته بشی

یه بار ازش تخمک کشی کردن کلا دوتا تخمک که فقط یکیش جنین شد و خدارو شکر بعد انتقال باردارشد

من از آبان اقدام کردم ازمایش منو شوهرم مشکل نداره ولی دکتر برای سونو ذخیره تخمدان و فولیکول انجام نداد منتظرم تیر ماه تموم بشه برم پیش دکتر دوباره

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه
منم ذخیرم پایینه چطوری باردار شدی؟

من از مهر 1400 فهمیدم که ذخیره ام کمه رفتم ناباروی ابن سینا برای میکرواینجکشن ولی تو سیکل چون تخمک کم داشتم کنسل کردن و گفتن فقط تخمک اهدایی، خیلی ناراحت شدم چون شوهرم هم تحرک اسپرمش کم بود و هم مورفولوژیش مشکل داشت. به پیشنهاد یکی از دوستان داروی گیاهی معرفی کردن که اهواز بود با اصلاح سبک تغذیه درست شد

تا چند دیقه همون پستو میتونی اصلاحش کنی 

اره ولی دیگه حوصلم نشد😂

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

اونای که پریود نامنظم دارن ذخیره تخمدانشون بیشتره؟