2777
2789
عنوان

دل درد و نفخ شدید نوزاد بعد از شروع غذا کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 21 پست

عزیزم فرنیش رو چطور درست کردی چند دقیقه هم زدی شیرخشک رو کی اضافه کردی؟اول اینارو توضیح بده شاید فرنیت مشکل داره مثل کامل نپخته .بعد یکی ازدوستان گفت حریره بدی!!!ب نظرم فعلا نده زوده چون خود بادوم آلرژی زاست فعلا نوزاد شما بافرنی کنار نیومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی دنیاست خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید

سلام عزیزم میدونم خیلی از این تاپیک گذشته ولی منم مشکل شمارو دارم، فرنی میدم پسرم دلدرد میشه شما چیکار کردین

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

برنجش بایدزیادبپزه تااذیت نکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید