2777
2789

من خعلی خوشم میاد ازین مدل یه روز خونه بسازیم حتما میزنم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بیشتر ببینید
بازم به نظر من کاملا به درد نخوره. کاشیای پشت گاز پاک کردنش کار راحتی نیست که حالا لوله های شیر هم ب ...

عزیزم مگ چقد تمیز نمیکنید ک پاک کردنش سخته 

من بعد از هر بار آشپزی تمیز میکنم والا اصلنم چرب نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه من که اصلا خوشم نمیاد چون بدرد نمیخورن و فقط مزاحمن و کار زیادی چون باید علاوه بر گاز اونم پاک کن ...

تازه آبی که به خورشت میریزیم یا هر غذای دیگه ای منظورم اضافه کردن هست باید آب جوشیده باشه و داغ نه آب شیر 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیشتر ببینید
امضاات عالیه    راستی مگه کاربر قدیمی نبودی ۱۴۰۰چی میگه

چرا اون کاربریمم هست ولی نمیتونم وارد شم رمز ورودم یادم رفته سایتم ایمیل بازیابی نمیده بهم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
بیشتر ببینید
چرا اون کاربریمم هست ولی نمیتونم وارد شم رمز ورودم یادم رفته سایتم ایمیل بازیابی نمیده بهم

وای چه بد 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیشتر ببینید

به درد اشپزخونه های بزرگ میخوره ....من دوس ندارم ....ازشلوغی و ریخت و پاش و اضافه بودن وسایل تو دست و پام بشدت بیزارم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزیزم مگ چقد تمیز نمیکنید ک پاک کردنش سخته  من بعد از هر بار آشپزی تمیز میکنم والا اصلنم چرب ن ...

هر ساعت هم پاک کنی، بازم پاک کردن روغن از روی کاشی و یا سطح استیل کار راحتی نیست. خصوصا برای من که وسواس دارم و باید برق بزنه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
تازه آبی که به خورشت میریزیم یا هر غذای دیگه ای منظورم اضافه کردن هست باید آب جوشیده باشه و داغ نه آ ...

دقیقا . تو سینک میشه دمای آب و میزون کرد ولی اینجا باید باز کردی بگیری رو ظرف و یه قطره ام نمیتونی جایی بریزی