2777
2789

دخترم دوم میگه همه از پیش دبستانی با هم دوست بودن دخترم پیش نرفت الان میگه کسی باهام صمیمی نیس غصه م میگیره براش

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...

ای وای منم همینطور دخترم دوست صمیمی نداره میگه مدام با هام قهر میکنن منم خیلی ناراحت میشم و نگرانشم🥺

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم امسال ی مدرسه و محله جدید ثبت نامش کردم کلا ۲۲نفرن کلاسشون....ده نفرشون صمیمی شدن با دخترم.......باید خودشم بخواد ک با بقیه دوست بشه

پرتوان برگشتممم  نی نی یارا شیر مادرتون ایقدمنو تعلیق نکنیدماچ به کله همتون  

بیخیال بابا انقدر بهش عزت نفس اعتماد بنفس بده ک مهم نباشه براش ب هر قیمتی با کسی دوست نشه هنوز اول راهه پسر منم دوست نداره پیش دبستانی هم نرفته ولی نمیذارم این مساعل پیش پا افتاده ذهنشو درگیر کنه

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
دختر منم امسال ی مدرسه و محله جدید ثبت نامش کردم کلا ۲۲نفرن کلاسشون....ده نفرشون صمیمی شدن با دخترم. ...

دخترت سر و زبون داره چندمه

بچه ها یه چیزی بگم ولی لطفا نه به کسی بربخوره و‌نه کسی جبهه بگیره دخترا همینن ربطی هم به سال قبل با هم بودن یا نبودن نداره . دخترا کلا یه اخلاقی دارن با هم جفت میشن یکی رو تک میکنن دق بهش میدن . تو پسرا از این خبرا نیست 

بیخیال بابا انقدر بهش عزت نفس اعتماد بنفس بده ک مهم نباشه براش ب هر قیمتی با کسی دوست نشه هنوز اول ر ...

مثلا اگه بگه کسی باهام صمیمی نیست چی جواب میدی

بچه ها یه چیزی بگم ولی لطفا نه به کسی بربخوره و‌نه کسی جبهه بگیره دخترا همینن ربطی هم به سال قبل با ...

اره واقعا هی میگن این دوست منه نمیرارن کسی دیگه دوست بشه

چ راهی

توی مکان های خارج از مدرسه مثل پارک، اتوبوس و .. شما پیش قدم ارتباط با هم سن و سالاش بشید تا نحوه ی شروع رابطه رو یاد بگیره. مهارت های ارتباطیش رو به کمک مشاور بالاتر ببرید. بیشتر توی محیط های عمومی حاضر بشید. با مادر دوستانش ارتباط بگیرید و خانوادگی بیرون برید و ... 

مثلا اگه بگه کسی باهام صمیمی نیست چی جواب میدی

از مشاوره انلاین تو اینستا کمک بگیر راحت جوابتونو میدن این موضوعاتو اصلا مهم جلوه ندید ک ضربه بخورن 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه