2777
2789
عنوان

کیا بچه شون تو مدرسه دوست صمیمی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 21 پست
بچه ها یه چیزی بگم ولی لطفا نه به کسی بربخوره و‌نه کسی جبهه بگیره دخترا همینن ربطی هم به سال قبل با ...

دقیقا  حسود و لجباز..نق نقون

همکلاسی دخترم مادرش طلاق گرفته بیچاره رو خیلی اذیت میکنن....ولی دخترم خیلی با بچه ها صحبت کرده ک اذیتش نکنید و هواشو داشته باشید...طفلی دختره با کسی دوست نمیشه و درسشم افتضاحه

پرتوان برگشتممم  نی نی یارا شیر مادرتون ایقدمنو تعلیق نکنیدماچ به کله همتون  
توی مکان های خارج از مدرسه مثل پارک، اتوبوس و .. شما پیش قدم ارتباط با هم سن و سالاش بشید تا نحوه ی ...

روابطش بد نیس شانس با هر کی دوست مبشه اون طرف دوست قدیمی شو پیدا میکنع اینو ول میکنن..حتی ی وقتایی هم جواب سلام خداغطیش هم سرد میدن‌..

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا هی میگن این دوست منه نمیرارن کسی دیگه دوست بشه

یعنی پسر من هر وقت با بچه های فامیل باباش که همه دخترن تو‌مهمونی باشه دق میکنه از دستشون . قشنگ به هم زجر روحی میدن . به بچت یاد بده که اگه قهر کردن  اونم کم محل کنه 

در کل تو روحیه ش این که ی دوست صمیمی داشته باشه خیلی دلش میخواد.. بیشتر بچه ها بد جنس شدن ولی

دقیقا   حسود و لجباز..نق نقون همکلاسی دخترم مادرش طلاق گرفته بیچاره رو خیلی اذیت میکنن....ولی ...

کلاس چندمن

دختر من خجالتیه،فقط با یک نفر دوسته،اونم خودش پیش قدم شده با دخترم دوست بشه اگه نه همون یه دونه ام نداشت،منم خیلی غصه میخورم کلی ام باهاش حرف میزنم فایده نداره

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)