2777
2789

من با ۲۰ سال سن تاحالا با پسری نبودم و نخواهم بود 

اما یه سوالی داشتم ، الان که انقدر دوست دختر و دوست پسر زیاده شده رابطشون در چه حده ؟ 

من یکی از دوستام چندساله تو رابطس گفت در حد همون بوس و بغل ، گفت همیشه هم میخواد مجرد بمونه ، حالا من یکم برام سوال پیش اومد گفتم بپرسم😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه دوست دختر دوست پسری فقط باید در حد آشنا شدن با اخلاق و رفتار همدیگه باشه 

فقط همینقدر

خیلی ها دوس پسر و دختر رو با همسر اشتباه میگیرن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

متفاوته یکی در همون حد یکیم بیشتر واضحه دیگه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

من و همسرم۷ سال دوست بودیم درحد همون بوس و بغل بود فقط 

ولی دوست تو یکم مشکوک میزنه😂 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!