2777
2789
عنوان

مامانهای اسفند 90 کجائین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 28 پست
سلام بچه ها.پسر منم 3 اسفند 90 بدنیا اومد.من که یه قطره شیر هم نداشتم از روز اول شیر خشک خورد.آقا 4/5ماهش بود دندون در آورد،8/5,شروع کرد به را افتادن و 1/5 هم حرف زدن،الانمکلمونو میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

+ پوشاک بانوان + برای دیدن عکس ها روی لینک زیر کلیک کنید https://instagram.com/zhameh.shop پایین ترین قیمت ها سفارش آنلاین در تلگرام و واتس آپ 09010546654------09302616990 10% تخفیف خرید حضوری تا 15 مرداد
💲💲💲💰💰💰💲💲💲 کسب درآمد میلیونی از اینترنت...! مرجع تخصصی کسب درآمد آنلاین 🔰معرفی و بررسی سایت های معتبر کسب درآمد از اینترنت 🔰آموزش افتتاح و تایید حساب های اینترنتی 🔰معرفی و شناسایی سایت های متقلب و کلاهبردار 🔰مشاهده مدارک اثبات کسب درآمد و دریافتی از سایت های مختلف 🔰مقاله های مختلف درباره روش های کسب درآمد از اینترنت 🔰نظرسنجی انتخاب بهترین سایت کسب درآمد از دیدگاه شما 🔰استراتژی های رشد و پیشرفت در کسب و کار های آنلاین 🔰محاسبه و بررسی چگونگی کسب درآمد از سایت های مختلف 🔰همه و همه در سایت کلیکسوری 💵مرجع تخصصی کسب درآمد آنلاین Http://Clixori.com