2777
2789
عنوان

کیا از اول زندگی مشکل مالی داشتن

438 بازدید | 13 پست

۱۰ ماهه عروسی کردم شوهرم تغییر شغل داده و با برادرش شریکی مغازه زده فقط خورد و خوراک خونه رو میاره اونم در حد عالی نه از عید به بعد فقط یه مرغ کوچیک خریده ...۳ ماهه حتی هزار تومن هم به من نداده حتی  پول اینترنتم و هم به زور میده هر چی بهش میگم منم نیاز دارم هفته ای بهم ۱۰۰ بده اما نمیده چون با برادرش شریکن اون هیچی پول خونه نمی‌بره اینم برای من نمیاره حتی جاریم هم ناراحته ...بهش میگم میدونم اول کارتونه و پولتون کمه اما خوب من تا کی تحمل کنم و از نیازام بزنم اما گوش نمیده 

منم شهر غریبم و تنها از این وضعیت هم خسته شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا دوتا داداش باهم تبانی کردن ب نیاز زن نرسن

اما توبشوهرت همچین رویی نده ک همینجوری ادامه بده موظفش کن برات خرج کنه بعدا بدعادت نکنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
2803

من کلی خورد شدم النگو و گوشواره خودم رو فروختم دادم جای قسط و بدهکاری هاش که قبل از آمدن من داشت کلا خرج عروسی و عقدمون ۱۰سال پیش ۳۰۰شد یه انگشتر و دوتا جعبه شیرینی و پول ارایشگاه نامزدی و خلاص الان هنوز من رو تو مضیقه میزاره اما جلو فک و فامیلش براشون ریخت و پاش الکی میکنه خسته میشم یه وقتهایی اما من خاک برسر دوستش دارم

کیانا.کیان.کارِن
وضعبرادرشوهرت اینا چطوره؟

خیلی معمولی برادرشوهرم خیلی سفت و خسیسه 

شوهرمم از اون بهتره اما از اوناس که خیلی احترام برادشو داره و می‌ترسه بهش بگن زن ذلیل

منم یه دختر قانع و ساده و صبور که دارم با شرایطش می‌سازم 😐

2804
خیلی معمولی برادرشوهرم خیلی سفت و خسیسه  شوهرمم از اون بهتره اما از اوناس که خیلی احترام برادش ...

اشتباهت دقیقا همین سادگی و قانع بودنته نذار شوهرت بابرادرش شریک بمونن روشوهرت تاثیربدشو میذاره ازاینم ک هست بدتر میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اشتباهت دقیقا همین سادگی و قانع بودنته نذار شوهرت بابرادرش شریک بمونن روشوهرت تاثیربدشو میذاره ازاین ...

چجوری نذارم شوهرم از بچگی با برادرش کار کرده و وابسته همن میدونم نمیتونه مستقل بشه و کار دیگه ای بره 

همه ی زندگیمون قاطیه کلا با همه همه چیشون 

چجوری نذارم شوهرم از بچگی با برادرش کار کرده و وابسته همن میدونم نمیتونه مستقل بشه و کار دیگه ای بره ...

مگر ک بری رشته حسابداری یادبگیری بری اونجا صندوقدار بشی اما بقیه ازنقشت چیزی نفهمن

2805