۱۰ ماهه عروسی کردم شوهرم تغییر شغل داده و با برادرش شریکی مغازه زده فقط خورد و خوراک خونه رو میاره اونم در حد عالی نه از عید به بعد فقط یه مرغ کوچیک خریده ...۳ ماهه حتی هزار تومن هم به من نداده حتی پول اینترنتم و هم به زور میده هر چی بهش میگم منم نیاز دارم هفته ای بهم ۱۰۰ بده اما نمیده چون با برادرش شریکن اون هیچی پول خونه نمیبره اینم برای من نمیاره حتی جاریم هم ناراحته ...بهش میگم میدونم اول کارتونه و پولتون کمه اما خوب من تا کی تحمل کنم و از نیازام بزنم اما گوش نمیده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من کلی خورد شدم النگو و گوشواره خودم رو فروختم دادم جای قسط و بدهکاری هاش که قبل از آمدن من داشت کلا خرج عروسی و عقدمون ۱۰سال پیش ۳۰۰شد یه انگشتر و دوتا جعبه شیرینی و پول ارایشگاه نامزدی و خلاص الان هنوز من رو تو مضیقه میزاره اما جلو فک و فامیلش براشون ریخت و پاش الکی میکنه خسته میشم یه وقتهایی اما من خاک برسر دوستش دارم