2777
2789
عنوان

زنیکه دخترزا

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطور که جنسیت بچه به کسی مربوط نیست تعدادشونم مربوط نیست یکی دوست داره یکی داشته باشه یکی دوس داره پنج شش تا بچه بیاره
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
الانم سعی کن سه تا خانم به تمام معنا تربیت کنی طوری که بعدها بگن ..سه تا دختر کم بود این خانم دنیا اورد..از بس که دختراش خانم هستن مامانا فراموش نکنید دخترها مسول تربیت نسل های اینده هستن...شماها که دختر دارید مسولیت خیلی سنگینی دارید
ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
منم یه خواهر دارم ای کاش خدا بهم یه خواهر دیگه هم می داد چقدر خواهر داشتن خوبه از اون بهتر اینه که خاله می شی نه عمه😀😀😀
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
منم یادمه بچه که بودم تو عروسی ها یه پسر بچه میزاشتن چند لحظه تو بغل عروس ،،،،منم اونموق میگفتم کاش پسر بودم منو میزاشتن رو پای عروس ،،،،،،،ای خدا با کیا شدیم هشتاد میلیون
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
متاسفانه این باور غلط هنوز تو ایران وجود داره چند روز پیش تو محل کارم موقع اذون رفتم نماز خونه دیدم یکی از همکارا اونجا نشسته و داره گریه میکنه گفتم چی شده گفت هلنا نپرس که بدبخت شدم خونه خراب شدم شوهرم طلاقم میده مادرشوهرم طعنه میزنه شوهرم منو میکشه ,من گفتم اروم باش فقط بهم بگو چی شده گفت مرخصی ساعتی گرفتم رفتم سونو بعد گفتن هر دو تا دختره یه دخترم داشتم,فقط بهش گفتم واقعا برات متاسفم حیف که خدا دوتا فرشته رو نصیب دیوایی مثل شما کرده,البته خودشم مقصر بود به من میگه چون خودت پسر داری اینجوری میگی وگرنه تو بدتری,ولی واقعا برام مهم نبود من عاشق بچه هام همشون رحمتن
من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
ماهم سه تا خواهریم الان که همگی میریم خونه مامانم برق خوشحالی رو تو چشمای بابا مامانم میبینم مخصوصا بابام یه جور خاصی خوشحال میشه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بزار دخمل هات بزرگ بشن. توی مجالس و مراسم ها بدرخشن. مثل پروانه دورت بگردن. عصای دستت بشن. غمخوار و همدردت بشن اونوقت خستگی و غصه ی این حرف های احمقانه از دلت میره بیرون. دختر رحمته رحمت.
ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
2810