2777
2789
عنوان

زنیکه دخترزا

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا جوابشو ندادی چرا از خودت و دخترات دفاع نکردی چرا می زاری اطرافیانت جنسیت بچه هاتو مورد تمسخر قرار بدن ها
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
میخواست همونجا بگی مگه خرجشونو تو میدی که ناراحتی؟میخواست بگی آدم دخترزا باشه ولی یه بیشعور مثل تو بدنیا نیاره.حیف درد زایمان ننت😐
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
منم دوتا فرشته کوچولو دارم !!میپرستمشون!!هروقت کسی بهم طعنه میده مخصوصا مادرشوهرم میگم!!دختر چراغ خونه س!!خدا منو همسرمو خیللی دوست داشته بهمون دخترداده
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
دختر رحمته ایشالا باعث افتخارتون بشه. از داشتن نعمتی که خدا بی منت داده تشکر کن. مردم هر چی دوس دارن بگن مهم اینه که خدا برات اینو خواسته. هر وقت همچین حرفی شنیدی بگو دختر اوردن لیاقت میخواد . بنظر من واقعا لیاقت میخواد.
همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
آخی به این خوبی نه خودت تنها میمونی نه دخترات خدا حفظشون کنه برات زیادشون کنه خدا یه دونه ش رو هم به من بده ان شاءالله
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود....تا دلم،بازدلم،بازدلم،دل بشود
عزیزم خدا رو شکر که سالمی و نی نیهای سالم داری . ما در ارزوی یکیش هستیم البته راضیم به رضای خدا اما خدا رو هزار مرتبه شکر کن بذار دخترات بزرگ بشن میشن عصای دستت توی پیری
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ب کسی ربطی نداره.مگ اونا خرجشو میدن. توهم میگفتی خدا ب کسی ک دختر میده درهای رحمتشو بروی اون خونواده بازمیکنه. چقد مردم کوتاه فکرند
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
2810