2777
2789

شیاف چهل گیاه زنانه: محصولی کاملا گیاهی و بینظیر با ترکیبات گیاهان گرم و کمیاب و گرون قیمت از بین برنده انواع عفونتهای قارچی، عفونتهای قدیمی و ترشح های بدبو ازبین برنده خارش و بوی بد واژن از بین برنده قطعی کیست میوم و فیبروم جمع کننده رحم های شل و افتاده تنگ کننده لوله رحم جلوگیری و کنترل کننده بی اختیاری ادرار: بینظیرترین داروی پاکسازی رحم از تمام عیوب های درمان نشده بطور معجزه آسایی درمان میکند... ویزیت یک دکتر زنان و چن نسخه دارو چن برابر این محصول میشه در صورتی که به نتیجه دلخواه نمیرسی و باید بارها و بارها به دکتر مراجعه کنی ولیی با یک دوره استفاده صحیح از سر تمام مشکلات رحمی خلاص میشی... چند مورد مراجعه کننده داشتم که بعداز چندین سال دوا و درمان مشکلشون حل نشد ولی با یک دوره استفاده با این دارو صد در صد درمان شد ... علایم عفونت رحم:  1_ احساس درد در ناحیه تحتانی شکم 2_ احساس درد در ناحیه فوقانی شکم  3_ تب 4_ احساس درد حین رابطه جنسی 5_ خونریزی نامنظم 6_ احساس درد هنگام خروج ادرار 7_ افزایش ترشحات واژینال بدبو 8_ خستگی 9_ قوی کننده تخمدان و افزایش تخمک گذاری👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

https://Wa.me/989394000403اکبری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید