2777
2789
عنوان

هفته ی 32 هستم استرس زایمان زودرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 33 پست
اصلا نگران نباش فقط هر شب شیافاتو استفاده کن هفته ای یه بارم پرولوتون بزن شیاف هم خارجی سیکلوژیست 400 استفاده کن ایرانی ها جواب نمیدن تا یکی دو هفته هفته ی دیگه کلا قطع میشه
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دردام مثل پری بودن که من کلا نا امید شدم حتی دیگه نمیخواستم شیاف هم استفاده کنم گفتم دیگه رحمم نگه نمیداره ولی اونقدر سفت شد که خودمم تعجب کردم
شیافتا خارجى مى زنم. نمى دونم چرا برا من پرلوتون ننوشت و فقط گفت آمپول پرژسترون منم همونا مى زنم
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
مال من اونطوری که آمپول پرولوتون جواب داد شیاف نداد دکترم دو تا تجویز کرد گفت هر ده روز یه بار بزن یعنی فکر کن آمپول رو که زدم از کلینیک تا راه خونه ده دقبقه بود تا رسیدم خونه دیدم کلا خشک شده نه لکه نه چیز دیگه
خواهش میکنم عزیزم اونیکه خدا خودش داده خودشم نگه میداره اگه اذن خدا نباشه حتی یه برگ هم از درخت نمیفته
من 23 فروردین نوبت دارم از دکترم.بهش بگم ببینم چى مى گه.تا اون موقع هم استراحت مى کنم و سعى مى کنم بیشتر مواقع خوابیده باشم.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا