2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره و بدن درد من یه شونه درد کهنه دارم شبا که بیدارم میزنه به گردنم انگار دارن فلجم میکنن بخوابم او ...

گفتی شونه درد انگار کتفم تیر کشید ، منم شونه درد دارم ، عصبی میشم میسوزه

گفتی شونه درد انگار کتفم تیر کشید ، منم شونه درد دارم ، عصبی میشم میسوزه

عزیزم اینا همش در اثر سردی بدنه. یه نسخه بهت میدم عالی میشی
افسردگی
برو تاپیک زیر، یه پرهیز داره و یه پاکسازی و یه نسخه. اگه همه رو انجام بدی که که کلا تمام مشکلات پوست و ....جسمی و روحی، حله. اگه حوصله نکردی فقط نسخه ی آخری تاپیک رو دیگه لطفا با حوصله انجام بده.  فقط توی تاپیک من گفتم آمپول نوروبیون، تو به جاش آمپول ب کمپلکس حتما بگیر چون نوروبیون زیاد جالب نیست. و این آمپول رو در صورتی استفاده کن که مشکل کلیه و فشار خون نداری.

کپسول ریلکس هرب گیاهیه. از دارو خونه یا اینترنت ی بگیر روزی دوتا بخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7505702/درمان-ناباروری-وسواسها-افسردگی-و-ضعف-و-بیحوصلگی-و-معده-درد-و-یبوست-و?page=6

و این که

یه چیزی شبیه حلوا هست که دستورش رو برات میفرستم. هر ماه از روز هفتم پریودی تا روز چهاردهم شروع پریودی بخور. حالا مقدارش بسته به میلته.

اینم دستور ترکیبی حلوای بارداری👇👇👇
پودر نخل نر
گلاب
روغن محلی
زعفرون
سیاهدونه آسیاب شده رو فوری بریز داخل حلوا. نباید آسیاب شده زیاد بمونه.
با نبات هم شیرینش کنه ولی با عسل بهتره.
دیگه بهش فلفل سیاه بزنه دارچین بزنه زنجبیل بزنه هل بزنه  حتما

عزیزم اینا همش در اثر سردی بدنه. یه نسخه بهت میدم عالی میشی افسردگی برو تاپیک زیر، یه پرهیز داره و ی ...

مرسی عزیزم ممنون از پیشنهادت ولی من اصلا حوصله ندارم 

اینو نمیشه گفت ولی من وقتی افسردگی خیلی خیلی شدید داشتم 

احساس میکردم استخونام داره میشکنه جیغ میزدم از درد ولی به خاطر عصاب بود و مشکل جسمی نداشتم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)