2777
2789
عنوان

این حیوون پست احمق بی نامو....

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 48 پست
بعد یه سری میگن چرا پسرا انقدر هار شدن.هم‌رابطه دارن هم پول میدن دیگه چی میخوان

حالا قیافه پسررو ببینی عوقت میگیره🙄

دختری که الان درموردش میگم بخدا هم خوشگله هم درس میخونه هم شاغله 

ولی البته باخت داده بدددد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه یه دفعه میزنن در حد مرگ میمیره خونش می افته گردنتون 

همون شکایت کنید حتی بخاطر تهدیدش هیج غلطی نمیتونه بکنه 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
حالا ما میگیم تو ایران که قانون پشت دختر نیست دوست پسر نگیرید میگن شما مریم مقدسید بیا آخرش پسره شاخ ...

حالا یه تاپیک بکارت بزنن عمقزی سایت حمله میکنن که وا بدن خودته به بقیه چه نگران نباش دورت بگردم!!!

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
2805
ادم نباید دنبال درست کردن دیکران باشه باید دنبال برطرف کردن خریت خودش باشع

👌🏼😂

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ادم نباید دنبال درست کردن دیکران باشه باید دنبال برطرف کردن خریت خودش باشع

اره دیگه وقتی شماها اینجوری میگین معلومه پسرام پررو میشن

همین دیشب تو یه تایپیک دیگه پسره میگفت میخاستین گوش نکنین به حرف ما و میخاستین فلان کنین

در صورتی ک مشکل اصلی خودشونن ک کلی جفنگ سرهم میکنن تحویل دختر مردم میدن

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
بابا آخه کسی که در شرف ازدواجه و داره یکیو میگیره من موندم چرا باید این دخترو امیدوار کنه

چون پست فطرته مورد بوده به دختره گیردااده گفته تو منوونمیخوای تو منو بازی میدی و کلی گله کرده  .بعد فهمیدن اقا متاهله فیلم بازی میکرده برای دختره 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
نه یه دفعه میزنن در حد مرگ میمیره خونش می افته گردنتون  همون شکایت کنید حتی بخاطر تهدیدش هیج غ ...

شکایت؟

مثلا من الان پول میدم به کسی با اختیار خودم و بدون هیچ تعهد و قول قراری 

آیا میتونم چند ماه دیگه ادعا کنم که پولم رو میخام؟

نه !

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
حالا قیافه پسررو ببینی عوقت میگیره🙄 دختری که الان درموردش میگم بخدا هم خوشگله هم درس میخونه هم شاغ ...

یکی پیدا کنید چنتا تو سر دوستت برنه پس😤

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
👌🏼😂

والا حرفمو باید با طلا بنویسی

ببین تو‌هیچوقت نمیتونی همه مردم رو سالم خوب حرف گوش کن خوش قلب و فهمیده کنی

باید خودتو درست کنی تا بتونی مقابله کنی با هرنوع انسانی

I Am Everything That I Want
حالا یه تاپیک بکارت بزنن عمقزی سایت حمله میکنن که وا بدن خودته به بقیه چه نگران نیاش دورت بگردم!!!

آره دقیقا

البته اینی که دارم میگم بکارتش سرجاشه خداروشکر 

ولی پسره اذیتش کرده...از جهت جنسی

خود کرده را تدبیر نیست

وقتی انقدر پولداره که خرج پسر غریبه  میکنه

وقتی انقدر ازاده که رابطه بدون هیچ چارچوب داره

پس حتما براش مهم نیست طرف بره به همه بگه

بره شکایت کنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
 اره دیگه وقتی شماها اینجوری میگین معلومه پسرام پررو میشن همین دیشب تو یه تایپیک دیگه پسره میگ ...

اره کلی فیلم میان برای دختره  تا دختره دل بده بعد به بازیش میگیرن 

والا همون اول بگن ما کود انسانی هستیم و خودشونو معرفی کنن دختره هم ولشون میکنه

2810