2777
2789

من خالم یکماه پیش اینا بهم چندتا فایل فرستاد برای آلفا هستش

خیلی عمیقه یکیش مثلا راجب اشتی با کودک درونه

یکیش برای ثروت 

یکیشم برای سوال کردن از ضمیرناخوداگاه

من ضمیر ناخوداگاه رو سه بار انجام دادم و خب سوالایی که پرسیدم جوابایی هم بهم داده که مرتبط بوده البته یه بار به شکل نوشته دیدم چندتا کلمه بود

یه بارم انگار پیامش به ذهنم الهام شد اون لحظه 

اما یه بار میخواستم کودک درون رو گوش بدم اشتباهی زدم رو فایل ثروت 

که خیلی خیلی آلفاش عمیق بود طوری که حس میکردم انگار داره روحم پرواز میکنم 

بعد چون خیلی عمیق بود یکم ترسیدم و نتونستم خوب تمرکز کنم و وسطاش خوابم برد

حالا سوالم اینه شما میرید تو حالت آلفا احساس میکنید انرژی رو؟

من هر بار میرم حس میکنم تو مثلا کف دستم یا بدنم انرژی داره میچرخه و انگار یه چیزایی از بدنم میزنه بیرون مثلا انگار کف دستم یه حالتی مثل گز گز کردن داره انگار یه چیزایی ازش داره میزنه بیرون

خواستم ببینم طبیعیه؟ نشونه خوبیه؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔🤔🤔

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

من وقتی مدیت میکنم این حالت مور مور و گز گز و وجود چرخه انرژی رو حس میکنم ..،که طبیعیه

نشانه هاروهم به صورت عدد معمولا میبینم درحالت های عادی زندگی 

ولی مث شما نشدم هیچوقت. خالتون از کجا ساب ها رو اورده؟

من این چیزارو اصلا نداشتم 🥴🥴خوش ب حالت حالا چجوری رفتی تو حالت آلفا

کاری نداره همه میتونن

من خالم دوره هاشو خریده بود منم از گوشیش ضبط کردم 

توام میتونی بگیری 

البته من خیلی گوش ندادم اونارو فقط دو سه بار... الفای معمولی میرم من چون ماله اون یارو خیلی عمیقه واقعا خیلی عجیب و جالبه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من وقتی مدیت میکنم این حالت مور مور و گز گز و وجود چرخه انرژی رو حس میکنم ..،که طبیعیه نشانه هاروهم ...

ساب نیستا ساب کلا جداست مبحثش

الفاست 

از یه پیج تو اینستا گرفته البته اون اقا لایو میذاشت یهو مثلا هزار نفر همزمان میرفتن اون حالت 

ولی من الفای معمولی که میرم ولی تنفس و شمارش تموم میشه و به  صفر میرسم حس میکنم از دستام داره یه انرژی یا یه چیزی که قابل مشاهده نیست میزنه بیرون و حس میکنم انرژی جسم منه که جریان داره و حس جالبیه برام

عزیزم همه این کارها نیاز به انرژی .وقت مناسب و استاد همراه داره.مابقیش و نگم بهتره.

الفای خوداگاه بله!

وگرنه همه ادما هر روز دو مرتبه تو زندگی عادیشون میرن الفا و یکی از بهترین لحظه هاست و نیاز به هیچ استادی هم نداره

2810