2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمکم میکنید؟راجع به سیسمونی دوقلوی پسرام

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادى از همه مهتره مخصوصا که اول تابستانونه همون یک بادى رو تنوشون میکنى با شلوار به نظر منم اگه میخواى لباس تو تن بچه هات فیت باشه خیلى بزرگنزنه مارک کارترز براى اون ماه اول سایز new born. بگیر یک بسته توش پنج تا بادى داره با طرح هاى مختلف بعد سایز ٠-٣ خوبه براى من هنوزم بادیا قواره دار کارترز رو براى دخترم میگیرم
قبول انواع سفارشات فینگرفود - دسر و غذاهاى ایرانى و فرنگى پذیرفته میشود. ٠٩٠١٠٩٤٥٤٠٥
ایرانیا از ٠تا ٣ ماه به بالا داره ولى کارترز new born هم داره براى اولاش اصلا بلوز براى نوزاد خوب نیست چون همش پهلوهاش میزنه بیرون
قبول انواع سفارشات فینگرفود - دسر و غذاهاى ایرانى و فرنگى پذیرفته میشود. ٠٩٠١٠٩٤٥٤٠٥
پوشک هم الان زوده اون آخراش برو خ پرتوى بنى هاشم بورس پوشک هست چه ایرانى چه خارجى همه چى داره سایز صفر براى اولاشه مارک prima من براى دخترم میگرفتم خیلى هم راضى بودم اصلا حساسیت نداد
بنظرمنم فقط بادی و شلواروسرهمی بگیر. من با تجربه ای که الان پیداکردم اگه الان می خواستم سیسمونی بگیرم اصلا بلوز وشلوار بجز چند تا زیر پیرنی که گاهی لازم میشه چیزی نمی گرفتم.
2810