2777
2789
عنوان

لبیک یا مهدی💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 3993 بازدید | 868 پست

•🌱🌸•

دردی از حسرتِ دیدارِ تو دارم که طبیب،

عاجز آمد که مرا چاره‌ی درمانِ تو نیست

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  💙

🕌🚩

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💚

اللهم عجل لولیک الفرج🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

••💚🌼••

ڪہ‌بَرَدازمن‌بی‌دل‌برِجانان‌خبری؟

یاڪہ‌آردزنسیم‌سرڪویش‌اثری؟

ای‌صبا،صبح‌دمےبرسرڪویش‌بگذر

تامعطرشودآفاق‌زتوهرسحری

‌‌‌‌‌‌#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج 💙

🕌🚩

یاصاحب_الزمان_عج#  💚

پر از عطشم،مرا تو دريايے ڪن

سرشار از احساس و تماشايے ڪن

هر چند ڪہ ما بديم و پيمان شڪنيم

اے خوب بيا دوباره آقايے ڪن

🌷 اللهم_عجل_لولیک_الفرج#   

🍃🌹🍃🌹🍃

🕌🚩

ســــلام_امام_زمان#  م 

بایــــد ڪمے خلوتــــــ ڪنم با حــال زارم😭

مــن از هــرآنچــه غــیر تــو، دلشــوره دارم😢

بــاید ڪمے در خــویشتن آوار گــردم

تــا تــو بــسازے هــرچــه را در سیــنه دارم😔

اَللّهُمَّ‌عَجِّل‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَج 

🌹🍃🌹🍃

•🌿🖇•

امروز‌به‌دلایلی‌‌حالم‌دلم‌خوب‌نبود...

میخواستم‌برم‌جایےتوی‌‌ایستگاه‌‌

منتظر‌اتوبوس‌بودم‌که‌‌یه‌اتوبوس

رد‌شد‌پشت‌شیششیه‌آیہ‌قرآن‌بود‌

ڪه‌خیـلے‌دلم‌رو‌آروم‌ڪرد..(:♥️

سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرًا

خدا‌به‌زودی‌بعدِ‌هر‌سختی‌آسانی‌قراردهد.

طلاق‌آیه‌۷#  🌻

🕌🚩 

•|☘💛|•

دو سه خط شعرِ فراقی، 

دو سه خط حالِ خراب

همه ی دفترِ عشّاق،

چنین پُر شده است...💔

اللہم_عجل_لولیك_الفرج#  

🕌🚩

•☁️🦋•

شيشہ‌ے پنجـــره‌را‌باران‌شست؛

از‌دلِ‌من‌اما‌چہ‌ڪسۍ

نقشِ‌تُــو‌را‌خواهد‌شست ..؟!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌السلام‌علیڪ‌یا‌صاحب‌الزمان#  ♥️

🕌🚩

•🌻•

"ما دمت أعیش أرنی وجهَك یا مولای"

‌ تا‌زندھ‌ام‌بدھ‌رخ‌نشانمـ‌اۍ‌مولاۍ‌من

یابن‌یاس#  💙

🕌🚩

@1321     هرچه میخواهد دل تنگت بگو

التماس دعا دارم عزیزان.برای حاجت دلم دعا کنید دوستان عزیزم..🙏🌹

ممنون خانمی خیر زیاد نصیبتون بشه🙏🙏🙏ان شاءالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

السلام‌ علیک یا مولای یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف ✋🌹

سلام به روی ماه خواهران عزیز و پرتلاشم😍😍

به به چه تاپیک منوری 😍😍

واقعا خداقوت خداقوت خداقوت 👏👏

دست همگی درد نکنه 👏👏

الهی بحق این وقت عزیز خداوند بهتون دراین راه قوت دوچندان بده و ازسربازان ویژه حضرت قائم عج الله باشید 🤲

اجر تک تکتون باخداوند خوبیها ان شاءالله ❤️

اللهم عجل لوليك الفرج بحق زينب كبري س🤲

لبيك يامهدي ✋

لبيك يا مهدي ✋

لبيك يامهدي✋

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
السلام‌ علیک یا مولای یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف ✋🌹 سلام به روی ماه خواهران عزیز ...

سلام

ان شاءالله خدا توفیق بده در کنار هم

الهی آمین🌺🤲

اللهم عجل لوليك الفرج بحق زينب كبري س🤲

چطوری میتونم پروفایل شما رو بزارم پروفایلم

روی پروفایل هر کدوممون بزنید بزرگ بشه می تونید بردارید

اگر می خوای هدفمون رو هم دنبال کنید وهمراه ما باشید

بگید تاپیک اصلی تگتون کنم تا راهنمایی تون کنند🌺❤

2810