2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

️♥️سه گیگابایت اینترنت رایگان به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس هاول1429069657 ﺭا به شماره 30589 ارسال کنید 👌👌👌 🌺بدون هزینه و حتی شارژصفر 🌺
منم تصمیم  گرفتم مامان بشم...برام دعا کنید
من یه بار خاطره گفتن جواب مثبت رو نوشتم حالا واسه نی نی دومی واستون مینویسم پسرکم 6 ماهه بود که صبح مامانم طبق معمول هرروز اومد خونمون کمکم . اخه پسرم خیلی بیخواب بود و نمیذاشت کارهامو انجام بدم . مامانم روزها میومد کمکم تا کارهامو بکنم . اون روز مامان داشت پیش بند امیرعلی رو میشست که برگشت سمتم و دستش خورد تو سینه ام منم بلند گفتم آآآخ مامان با تعجب نگاهم کرد و گفت دست من اروم خورد چرا جیغ زدی ؟ گفتم دردم گرفت اخه مامانم همون لحظه شک کرد و گفت بارداری من گفتم مامان محاله گفت من میگم بارداری دیگه حالا مواظب خودت باش سنگین سبک بلند نکن و ......... ظهر وقتی شوشو اومد تا مامانمو ببره خونه سریع پریدم دستشویی و بی بی چک گذاشتم .اخه بعد زایمان پری هام بهم ریخته بود و سر وقت پری نمیومد . خوشحال میخندیدم که مامانم اشتباه کرده مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ خلاصه با اطمینان به اینکه باردار نیستم رفتم دستشویی حتی وقتی میومدم بیرون گفتم من که میدونم باردار نیستم بیخیال و اومدم بیرون ولی یه لحظه گفتم بذار نگاهش کنم و واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدایا بی بی مثبت شده بود باورم نمیشد چند بار بی بی چک رو زیر و رو کردم شاید اشتباه میبینم ولی نه درست بود پسرکم تو تختش خواب بود و من مثل دیوانه ها وسط هال میچرخیدم و گاهی گریه میکردم و گاهی خنده زنگ زدم شوشو جوابمو نداد دوباره زنگ زدم جواب داد یهویی بدون مقدمه گفتم سجاد بی بی چکم مثبت شده بنده خدا پشت فرمون بود شوکه شد گفت چییییییییییییییییییییی؟ گفتم وقتی میایی واسم فولیک اسید بخر حالا به لطف خدا دخمل ناز و کوچکم ارام خوابیده خدایا شکرت . ان شالله دامن همه منتظرا سبز بشه
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه

Lilypie Maternity tickers

2805
خانوما منم خیلی دوست دارم اگه باردار بودم بیام اینجا و بگم چطوری شوهرمو سورپرایز کردم یعنی میشه خدایا من چهار ساله منتظرم دوستان تورو خدا برام دعا کنید دعا در حق دیگران میگیره امروز رفتم آز دادم جوابش یازده حاضر میشه
خدایا! سرده این پایین، از اون بالا تماشا کن اگه میشه فقط گاهی،بیا دستامونو ها کن خدایا!سرده این پایین،ببین دستامو میلرزه دیگه حتی همه دنیا،به این دوری نمی ارزه تو اون بالا من این پایین،دو تایی مون چرا تنها؟ اگه لیلی دلش گیره! بگو مجنون چرا تنها؟ خدایا! من دلم قرصه،کسی غیر از تو با من نیست خیالت از زمین راحت ،که حتی روز،روشن نیست کسی اینجا نمی بینه که دنیا زیر چشماته یه عمره یادمون رفته،زمین دار مکافاته فراموشم شده گاهی،که این پایین چه ها کردم که روزی باید از اینجا بازم پیش تو برگردم خدایا! وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن شنیدم گرمه آغوشت،اگه میشه منم جا کن
سلام دوستان عزیز من پارسال بهمن ماه اومدم و خاطره غافلگیر کردن همسرمو وقتی فهمیدم باردارم با کلی ذوق و شوق اینجا نوشتم ولی بارداریم ٤ ماه بیشتر دووم نداشت و با سونو انومالی و امنیو سنتز معلوم شد دخترم سندروم داون داره و بهم ختم بارداری دادن روز ٢٥ اردیبهشت نینیم رو سقط کردم . ١٠ ماه گذشت تو این ده ماه هر چی ازمایش ژنتیک و هر چی بود انجام دادیم ما فامیل هم نیستیم خلاصه معلوم شد که یه اتفاق کاملا تصادفی بوده و ما مشکلی نداریم ، رفتیم واسه اقدام و بی بی چک من ١٦ اسفند ٩٤ مثبت شد ولی دیگه همسرم از اول در جریان بود و نشد غافلگیرش کنم البته بماند که چقد استرس کشیدیم تا سونو ان تی که خداروشکر همه چی نرمال بود و این دفعه جای امنیو سنتز ازمایش cell free DNA دادیم و جوابش درست روز ٢٥ اردیبهشت ٩٥ اومد و معلوم شد پسرم سالمه خدا پارسال تو این روز دخترم رو گرفت و درست بک سال بعد تو همون روز خبر سلامتی پسرم بهمون رسید و اون روز تلخ تبدیل شد به بهترین خاطره من و همسرم برامون دعا کنین که این گل پسر سالم بیاد بغلمون❤️❤️
سلام. دوستان من هر وقت کارمو فقط به خدا و عزیزاش سپردم، یه جورایی حل شد. شما هم بسپارید به خودش. نذر اسم هم خیلی قبول دارم
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
چ سخت !!! چی بگم .ی کم از بچه های خوب فامیل بگو براش و بچه های خوشگل دور و بر و شیرین کاری بچه ها و کلیپ بچه بهش نشون بده . البته نامحسوس و طی چند روز و بعدش بگو بهش .نتیجه رو بهمون بگو لطفا . برای ما هم دعا کن که باردار بشیم !
خدایا شکرت خیلی دوستت دارم ! کمکمون کن .نی نی هامونم خودت حفظشون کن
2810