2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست
آره واقعا نیلو جون با اینکه الان اصلا موقعش نبود اما خدامو روزی هزار بار شکر میکنم تا ناشکری نباشه
قربونش برم با اومدنش کلی زندگیم تغییر کرده
همسر مهربانم و پسر نازنینم همیشه عاشقانه دوستتان دارم به وبلاگ پسملیه منم سر بزنین لطفا .حتما http://ariaeshghemamanobaba.niniweblog.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الاهی مامان آرین....
خدا انشالا به ما هم بده
بچه ها موقع اذانه واسم دعا کنید توی اقدام اول خدا بهمون یه پسر سالم و صالح و خوشکل بده
خواهش
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
ایشالا نیلو جون منکه همیشه واسه همه دعا میکنم مخصوصا وقتای اذون آخه تازه فهمیدم چه لذتی داره
توام ایشالا به زئدی میای خبر خووش و میدی عزیزم
همسر مهربانم و پسر نازنینم همیشه عاشقانه دوستتان دارم به وبلاگ پسملیه منم سر بزنین لطفا .حتما http://ariaeshghemamanobaba.niniweblog.com/
chand roz bade ghat kardane ghorsa didam peri nemiyad zire delam ham dard mikard
fekardam hatman kist daram
be shosho goftam alan 8 mahi mihe sono nadadam fekonam kist ham daram ke nemiyad berim doki
raftim be doki goftam fekonam kist daram akhe zire delam midarde
4ta ham ghors khordam
goft age kist bashe ba in ghorsa bayad per mishodi boro az bede ehtemalan bardari
manam roze bodam saataye 7 asr bod
on moghe azane shab saat 8 bod
kheily zaf dashtam be shosho goftam bashe vase bade eftar goft bashe
pas berim yekam rah berim eftar mirrim nazdike azmayeshgah ye chizi mikhorim bad boro az bede
delam taghat nayavord
raftim azmayeshgah porsidam cheghadr mitole ta j bede goft hodode 1saat vali age 8 biyayn farda mishe chon ma 9 mirim
manam hamonja dahane roze az dadam
goft 8 o nim biyayn begirin javabp
تیکرم کووووو عموووو؟؟؟
مهندس جون بگو ولی فارسی تایپ کنی بهتره ها....
---خدایا بابت همه چیز هزاران بار شکر و ممنون---فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ---خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن...
dashtim eftar mikardim shosho goft to beshin bokhor man miram zodi javabo begiram biyam
akhe 2 ta koche fasele dasht ba restoran
enam begam ke hodode 10 bar hamon azmayeshgah az dade bodamo - bod
nemikhastam nini vali gahi shak mikardam
bar ax in mamanam k migan ma hes mikardim man aslan hes nemikardam va fek mikardam - bashe
goftam bashe age manfi bod behem bezang hamonja age +bod niya inja
shosho raft harchi sabr kardam didam nemizange
behesh zangidam j dad didam dare jigh mikeshe o ba ye nafar dg khoshhali mikone
goft mobarake maman kocholooo
aslan bavaram nemishod koli gerye kardam hame fahmidan jaryano shosho omad ba shirini hame tabrik goftam
va man faghat ashk mirikhtam
na az narahati az khoshhali
faghat hanoz ma mondim in vorojak chejori omadeeeeeeee
تیکرم کووووو عموووو؟؟؟
ما ماه اولی بود که جدی جدی اقدام کردیم دو روز از پریم گذشت ولی بی بی - نشون می داد به اصرار دوستم با هم رفتیم آز دادیم اون گیر داده بود که تو بارداری منم می خندیدم بهش که نمی شه بعد 4 چهار سال بار اول حامله بشم
ولی خوب آز + بود زنگ زدم به شوهرم دوستم گوشی رو گرفت گفت خبر خوش رو من باید بدم اون به شوهرم گفت بیچاره شوهرمم پشت تلفن گفته بود دست شما درد نکنه ممنون اونم بعد یه مکث طولانی
خلاصه کلی خندیدیم
خدایا کمکم کن پسرم رو یه انسان واقعی تربیت کنم
2810