2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من یه کیک کوچولو خریدم گذاشتم رو میز ،از قبل چنتا وسایل و کفش و جوراب نی نی خریده بودم اونارو چیدم دورش و یه ریسه هم کشیدم دورشون تو یه پاکت نوشتم بابایی من دارم میام مواظب مامانی باش ، شب که شوهرم اومد فیلم گرفتم ازش از در اومد تو و یهو گفت چه خبره ؟! بعد رفت میزو نگاه کرد و بهش گفتم نامه رو بخون اونم خوند و یهو گفت جدیییی؟ بعد پرید بغلم کرد و شکممو بوس کرد

متاهل هستم

من اینقد ناامیدش کرده بودم که کیست دارم و پرولاکتینم بالاست و نازایی چقد زیاد شده🙄 و عقب انداختن های مداوم ، فکر میکردیم باید روی دوسال اقدام فکر کنیم

شب قبلش بعد ۳ روز تاخیر بهش گفتم بیبی چک بگیر با موز (گلاب به روتون بیرون روی شدید گرفته بودم 😂)

اونم اخرشب با خرید میوه و پیتزا و بی بی چک اومد

منم گفتم فردا استفادش میکنم

فرداش بیدار شدم زدم مثبت شد خودم یه ربع هنگ بودم

گفتم بذار شب بهش بگم بعد دیدم میخوام برم بیرون گفتم بی خیال بهش میگم

قبلا چند دست لباس بچه خریده بودیم همین جوری

یکیش که خودش انتخاب کرده بود رو گذاشتم توی پاکت کادو با بیبیچک و یه دست خط که بابایی من دارم میام پیشت(اینقدم بد خط نوشته بودم که نگو)

از خواب بیدار شد گفت بیبیچک چی شد؟😐

گفتم منفی بود 🙂

گفت راس میگی؟

اره 🙂

رفت توی دستشویی اومد بیزون گفت سطل اشغالو دیدم چرا نیستش؟😐

گفتم گذاشتم فردا استفاده کنم که دقیق تر بشه الان زوده

گفت ابروی من دیشب رفت با پیتزا رفتم بی بی چک خریدم که غر نزنی سرم استفاده نکردی 😒

خلاصه صبحانشو خورد اماده شد بره سرکار با دوربین رفتم و گفتم کادو برات گرفتم 😄

سر جمع فیلمم ۳ دقیقه است اولش باورش نشد گفت بی بی چکت مال یکی دیگست

یکم بغض کرد

خوشحال شد

بغلم کرد

تبریک گفت

ریلکس رفت سرکار 😂😂😂😂

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺

سلام به همه مامانا و همه اونایی که مثل خودم منتظرن. از اول این تاپیکو خوندم. خندیدم، گریه کردم، غصه خوردم، چند ماهه منتظرم. دعام کنین منم مامان بشم و بیام خاطره سورپرایز کردن همسرمو بگم. خدایا حاجت همه منتظرا رو بده. 

سلام ؛

۱۳ ماه منتظر بودیم و من حسابی نا امید بودم ...

پرولاکتینم بالا بود پلی کیستیک بودم و پریودام نامنظم هر ماه با کلی امید و آرزو منتظر میموندم ولی آخرش پری میومد هر چند شوهرم میگفت بچه واسم اصلا مهم نیست ولی میدونستم چقد دلش نی نی میخواد ... 

هر ماه حسابی به علایمم حساس بودم ولی واقعی نبودن 

تا اینکه اون ماه کاملا علایم پریود داشتم و درد نوک سینه که هیچوقت نداشتم خودمو کاملا به بیخیالی زده بودم ۳ روزم از پری گذشته بود ولی فک میکردم مثل همیشس تا اینکه همونروز برای اینکه از استرس رها بشم بی بی چک گذاشتم و سریعا دو خط خیلی پررنگ شد بدنم میلرزید و اصلا باورم نمیشد همش قدم میزدم و با خودم حرف میزدم،  تصمیم گرفتم شب که رفتم بیمارستان سرکار آزمایش بدم و همسرمو سورپرایز کنم اما انقد هیجان داشتم تا عصر تحمل کردم ولی دیگه نتونستم به همسرم گفتم همین الان بخوای یه خبر خوب ازم بشنوی دوس داری چی باشه، اونم اذیت میکرد و با خنده میگفت حقوقا رو ریختن ؟! هر چی میگفتم اهههه بگو دیگه زیر بار نمیرفت اون چیزی که میخوامو بگه تا اینکه بی بی چکو نشونش دادم خوشحالیو میشد تو چشاش دید ولی میگفت زیاد دل نبند یا بی بیچک خراب بوده یا هم انقضاش گذشته تا اینکه عصر رفتیم آز دادیم و مثبت بود خییییییییلی حس خوبی بود و واسه هردومون یه سورپرایز عالی 

عزیزم آزمایشم مثبت شد الانم ۱۳هفتمه

خدارو هزاران مرتبه شکر

خیلی خیلی خوشحال شدم برات دوست عزیزم

ان شالله بسلامتی نی نی میاد تو بغلت و یه مادر نمونه میشی:)

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
سلام ؛ ۱۳ ماه منتظر بودیم و من حسابی نا امید بودم ... پرولاکتینم بالا بود پلی کیستیک بودم و پریودا ...

واقعا هم سورپرایز بودا

خیلی خوشحال شدم که به آرزوتون رسیدین عزیزم

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
2810