2777
2789
عنوان

میخوام از دوتا گربه کوچیک بدون مادر نگهداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 45 پست
😢😢😢هعی  فقط منتظرم فردا شه برم بگیرمشون گفت آخرین‌بار بعد اذان بود بهشون شیر دادیم خوابیدن ...

بهش بگو حتما گرم نگه دارهالان اینا بدنشون مقاومت سرما نداره اصلا

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
الان نفهمیدم چیکارکنم  شیشه شیر بچه بخرم یا سرنگ😔😔😔 اره شیر بدون لاکتوز میخرم براشون🥺🥺🥺ق ...

شیشه شیر بچه ی آدم که نه. بزرگه براشون. فایده ای نداره. شیشه شیر بچه گربه اگه پیدا می شه بخر. اگه نمی شه با همون سرنگ بده. کمی زرده تخم مرغ و کمی عسل هم می شه به شیر اضافه کرد. تا یه ماهگی فقط باید شیر بخورن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو حتما گرم نگه دارهالان اینا بدنشون مقاومت سرما نداره اصلا

جاشون اوکیه

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
شیشه شیر بچه ی آدم که نه. بزرگه براشون. فایده ای نداره. شیشه شیر بچه گربه اگه پیدا می شه بخر. اگه نم ...

باشه ممنونم که جواب دادید مرسی❤❤

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
جاشون اوکیه

چیزیشون نمیشه نگران نباش، دلم برا اون مادر و بچه ریش شده ایی خدا دلم میخواد نصف کره زمین بمیرن ولی یه حیوون بی گناه ایطوری درد نکشه😭😭

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
چیزیشون نمیشه نگران نباش، دلم برا اون مادر و بچه ریش شده ایی خدا دلم میخواد نصف کره زمین بمیرن ولی ی ...

قلب آدم ب درد میاد😭💔💔💔💔

آخیی عزیزم همینطور تو فکرشونم😕 تونستی غذا بدی بخورن؟

آره با سرنگ شیر دادم خوردن😢😢😢

خدا خیرت بده❤️😍چقدر نازن.منم عاشق  گربه م🥺

خیلی عشقن🥺

ببین اگه برات مقدوره بداریشون تو سبد که اطرافشونو ببینن بهتره

قراره تا آخر شب ببرم تو انباری 

اونجا فضا بزرگه