محناشم_سابق مدیر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 عنوان میخوام از دوتا گربه کوچیک بدون مادر نگهداری کنم | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 45 پست مادرشون مرده.استرس داره میکشتم باید با سرنگ شیر بدم کسی میدونه باید چطوری شیر بدم که خفه نشن😭😭😭 دستشویی میکنن ینی یا باید دلشونو بمالم؟نمیدونم چند وقتشونه ولی چشماشونو باز کردن عکسشو دیدم فقط.من قبلا بزرگ کردم گربه ولی بزرگ تر بود یکم. خودش میتونست بخوره بدون سرنگ مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم... 1401/02/11 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8998 اخی عزیزم چه قدم ناز و مظلومن خیلی مراقبشون باش😔 وقتی بزرگتر بشن ایقد بهت وابسته میشن، میشن یه بخش مهم از زندگیت تجربشو دارم تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 فک کنم دیجی کالا داره، ولی تو مغازه هایی که پت هم میفروشن میتونی پیدا کنی اخه من فردا دارمتحویل میگیرمش شهرمون خیلی کوچیکه پت شاپ ندارهدیجی کالا هم طول میکشه 😔😔😔 نمبسه با شیشه شیر بچه بدم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 18289 شیشع شیر مخصوص؟؟ اخه شهرمون کوچیکه فکرنکنممخصوص داشتع باشن 😔😔 غصه نخور. اشکالی نداره. سعی کن شیر رو کمی بمکن پس. سرنگ رو زیاد فشار نده. همین که سعی خودتو بکنی کافیه. مثل بچه ی آدم نخوابون توی بغلت. یادت باشه بچه گربه وقتی شیر می خوره به پشت دراز نمی کشه. شیر گاو هم براشون خیلی خوب نیست. اصولا باید شیر بدون لاکتوز باشه. ولی اگه نیست چاره ای نیست. همونو بده. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 اخی عزیزم چه قدم ناز و مظلومن خیلی مراقبشون باش😔 وقتی بزرگتر بشن ایقد بهت وابسته میشن، میشن یه بخش ... خیلی استرس دارم امیدوارمبتونماز پسش بر بیام🥺🥺🥺 من خودم بدتر وابسته میشم😔😔 مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 غصه نخور. اشکالی نداره. سعی کن شیر رو کمی بمکن پس. سرنگ رو زیاد فشار نده. همین که سعی خودتو بکنی کاف ... الان نفهمیدم چیکارکنم شیشه شیر بچه بخرم یا سرنگ😔😔😔 اره شیر بدون لاکتوز میخرم براشون🥺🥺🥺قبلا داشتمبدونلاکتوز میدادم😢 مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8998 اخه من فردا دارمتحویل میگیرمش شهرمون خیلی کوچیکه پت شاپ نداره دیجی کالا هم طول میکشه 😔😔😔 ... اونا اخه سرش فرق میکنه با همون سرنگ اروم آروم بده گربه خیلی زود رشد میکنه بعد چن روز خودش میتونه بخوره تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8998 خیلی استرس دارم امیدوارمبتونماز پسش بر بیام🥺🥺🥺 من خودم بدتر وابسته میشم😔😔 برمیای یکی از همین بی سرپرستا منو دیوونه خودش کرد بعد سه سال گمش کردم😩 تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 اونا اخه سرش فرق میکنه با همون سرنگ اروم آروم بده گربه خیلی زود رشد میکنه بعد چن روز خودش میتونه بخو ... آره سرنگرو دور تر بگیرم و کم کم فشار بدم اصلا قطره ای بخوره خوبه؟؟خطری نداره دیگه؟😢😢😢 مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 برمیای یکی از همین بی سرپرستا منو دیوونه خودش کرد بعد سه سال گمش کردم😩 عزیزمممم🥺🥺🥺 مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8998 آره سرنگرو دور تر بگیرم و کم کم فشار بدم اصلا قطره ای بخوره خوبه؟؟ خطری نداره دیگه؟😢😢😢 آره نه خوبه چیزیش نمیشه، راستی مامانشون چرا مرده؟😒 تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 آره نه خوبه چیزیش نمیشه، راستی مامانشون چرا مرده؟😒 دوستم میگه که تصادف کرده☹ مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8998 دوستم میگه که تصادف کرده☹ وااایی😭😭 تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 وااایی😭😭 سه تا بچه داشته یکیش مرده دوتا مونده 🥺 مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8998 سه تا بچه داشته یکیش مرده دوتا مونده 🥺 اون یکی هم تصادف کرده؟😭 ایی خداا چرا اینا باید تصادف کنن لعنت به اون راننده تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
محناشم_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 5180 اون یکی هم تصادف کرده؟😭 ایی خداا چرا اینا باید تصادف کنن لعنت به اون راننده 😢😢😢هعی فقط منتظرم فردا شه برم بگیرمشونگفت آخرینبار بعد اذان بود بهشون شیر دادیم خوابیدن استرس دارم که نصف شب گشنشون بشهتا صبح نمیرن😐 اصلا انگار بچمه 😐 مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه باحیوانات مهربان باشیم...