2777
2789
عنوان

چرا زن را از اول ادم به حساب نمی اورند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست
بستگی داره تاریخ کجا رو بخونی! بله اعراب این کارو میکردن! ولی مثلا سرخپوست ها خیلی زن های رهبر داشتن ...

خب الان ایران که ن عربه ن چیزی بازم به زن ها ارزش نمیدن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
حس میکنم چون مرد قدرت زیاد داره قویه زور میگه واسه همون چون مرد بدنش قویه میتونه منو کتک لزنه ولی من ...

نه اصلاااا. ببین قدرت بدنی بالا هم کسی داشته باشه یک موهبت الهی که در زمینه ی مثبت و خدمتگزاری به بشر یا خانواده باید ازش استفاده بشه. مثل این میمونه که جراحی که چاقو داره بتونه بزنه همکارش ناقص کنه باهاش!!!! ولی حق نداره و مجرم شناخته میشه!! مورد اولم به همین سبک هست.

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتاب شهید مطهری رو میخوندم نوشته بود قدیما دوران ساسانی ها اینا حتی پریودی رو نحس می‌دونستن باید این چند روز رو تو خونه زندانی میشدن دلیلشم فقط جهالت انسانه مثل همون بت هایی که قبلا میپرستیدن

🥰😍
کتاب شهید مطهری رو میخوندم نوشته بود قدیما دوران ساسانی ها اینا حتی پریودی رو نحس می‌دونستن باید این ...

👌👌👌

اگر واقعا اسلام واقعی رو اجرا کنیم هیچ جایی مثل اسلام به زن ارج و منزلت نداده

اما هنوزم تو کشورمون بعضی جاها داره با تعصبات قدیمی با زنهامون برخورد میشه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
خب الان ایران که ن عربه ن چیزی بازم به زن ها ارزش نمیدن

خب خیلی از ارزش ها با مبارزه و دفاع به دست میاد! اگه دنبال برابری هستید از خودتون شروع کنید مثلا برای ازدواجتون به جای دنبال پول و طلا بودن دنبال حقوق انسانی برابر با همسرتون باشید و هزار تا مورد که در زندگی شخصی قابل اجراست.

خب خیلی از ارزش ها با مبارزه و دفاع به دست میاد! اگه دنبال برابری هستید از خودتون شروع کنید مثلا برا ...

وقتی پدرم برام ارزشی قایل نشد فروخت کاری از دستم بر نمیاد

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم