2777
2789
عنوان

چرا زن را از اول ادم به حساب نمی اورند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست
این رفتار شماست که بار منفی داره . اصلا این صحبتا  و انرژیا رو از اون گوش در کن .

یعنی من باعث شدم تمام زنای تاریخ عدالتی بینشون قرار نباشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
یعنی من باعث شدم تمام زنای تاریخ عدالتی بینشون قرار نباشه

این حرفو نزدم . شما اونقدر شخصیت و منش بالایی برای خودت قائل بدون کل دنیا هم فریاد بزنن زن ضعیفه  نمیتونه انگار نمی شنوی

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به خانواده داره مثلا. من سیدم و تو خانواده های ما به دختر احترام زیادی میزارن  واون های ...

ن کلا من میگم حتی قبل پیامبر که دخترا رو زنده به گور میکردن واقا چی باعث شده که زنا رو ضعیف ببین

خب گفته ولی به گوش مردم نرفته 

دقیقا علان مثلا من از یه خانواده مذهبیم. وقتی به مادرگفتم میخوام مستقل شم قبول کرد چون منو هم ردیف برادرام میدونن 

ولی خانوادها بزیاشون. افراطین

کاربری دوم😊🥲. قوی باش 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😊   
این حرفو نزدم . شما اونقدر شخصیت و منش بالایی برای خودت قائل بودن کل دنیا هم فریاد بزنن زن ضعیفه&nbs ...

سوال منو متوجه شدی؟ 

الان یکم زن توانسته وارد اجتماع شه سوال من کلا اینکه چرا از اول زنارو ادم حساب نمی کردن به چی دلیلی چرا فک کردن زن ضعیفه

ن کلا من میگم حتی قبل پیامبر که دخترا رو زنده به گور میکردن واقا چی باعث شده که زنا رو ضعیف ببین

جهل. نادونی. 

اگه دقت کرده باشی طبق تاریخ فقط. ایران. وچین. زناشونو. خیلی قبول داشتن و زنده زنده نمیکشتن

کاربری دوم😊🥲. قوی باش 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😊   
سوال منو متوجه شدی؟  الان یکم زن توانسته وارد اجتماع شه سوال من کلا اینکه چرا از اول زنارو ادم ...

طرز فکر احمقانه ی برخی از افراد بشر!!!! مثل بعضی از افراد که درگیر رذایل اخلاقی دیگه هستن! اینم مثل اون موارد.

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

حس میکنم چون مرد قدرت زیاد داره قویه زور میگه واسه همون چون مرد بدنش قویه میتونه منو کتک لزنه ولی من زورم نمیرسه واسه همون

تا قبل پیامبر که زنده به گور میکردن

از جهل و نادانی صحبت میکنی؟ خب قاعدتا همین به فکرت خطور میکنه .

وقتی  یه جهل راه پیدا کنه تبدیل میشه به رسم و عادت . الانم در ای*ران خودش جا افتاده

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
از اول تاریخ که قبل پیامبرم حتی دخترا رو زنده به گور میکردن

بستگی داره تاریخ کجا رو بخونی! بله اعراب این کارو میکردن! ولی مثلا سرخپوست ها خیلی زن های رهبر داشتن! یا مثلاً تو ایران هم تفاوت جنسیتی کمتر از اعراب بوده به نسبت

2810