2777
2789
عنوان

کسی میدونه هورمون رشد با بیمه چقدر هزینش میشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 105 پست
بله دقیقن البته تا زمانی که صفحات رشدش باز باشه میتونیم امیدوار باشیم چون سنش یه طوریه که کم کم صفحا ...

چیزی هم رعایت میکنید که بهم توصیه کنید موثر باشه مثلا غذایی چیزی من پسرم تابستونا دیر میخوابه از الان نگرانم 

چیزی هم رعایت میکنید که بهم توصیه کنید موثر باشه مثلا غذایی چیزی من پسرم تابستونا دیر میخوابه از الا ...

خوراک خیلی مهم نیست اما ورزش های کششی و خواب خیلی خیلی مهم هستن دکتر به ما گفت خواب و ورزش و دوری از هله هوله 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوراک خیلی مهم نیست اما ورزش های کششی و خواب خیلی خیلی مهم هستن دکتر به ما گفت خواب و ورزش و دوری از ...

راستی به پسرم گفت سن استخوانیش اندازه ۴ساله ولی خودش ۸سال ونیمه برای شما چطور بود

راستی به پسرم گفت سن استخوانیش اندازه ۴ساله ولی خودش ۸سال ونیمه برای شما چطور بود

اینو نمیپرسیم اما هرماه میگه فعلا صفحات رشد به اندازه ی قابل قبولی باز هست که بشه امیدوار بود 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

فکر نکنم بیمه فبول کنه خصوصا تامین اجتماعی ب درد نخور،مگه تکمیلی باشید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
۳۶۰ هزار منظورته؟؟؟وا پ ۳۰۰ پولیه دیگفک کردم ملیون میگی

یدونه که درماه نمیزنن عزیزم

با توجه به سن و وزن و صفحه رشد ممکنه ماهی ۱۰ تا ۱۵ تا استفاده کنن 

که حدود سه میلیون و ۶۰۰ تا پنج و نیم میلیون میشه سوای داروهای دیگه

سلام پسرتون رو بردید

سلام آره بردم‌، دکتر گفت قدش متوسط قد افراد جامعه میشه و روی نمودار با توجه به قد و وزنش نشون داد که بالاتر از طیفی قرار میگیره که نیاز به دارو و .... داشته باشه و گفت یکسال دیگه دوباره بیار ، فقط یه قرص کلسیم نوشت براش که یک دوره براش گرفتم