2777
2789

من بخاطز شرایطی میخواستم یک ماه دور باشم ازایران البته نیازه بیشتر  دور باشم ولی از لحاظ مالی اکی نیسم میخواستم ببینم این یک ماهو کجا میتونم بمونم باید هتل بمونم هزینش چقدر درمیاد کلا اگه اطلاعاتی لازمه که بهم بدید برا این یک ماه بهم بگی

خدا تومن

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا تومن

چقدر دقیق.واقعا شرایطم وحشتناکه یا باید توخواب سکته کردنو مردنو بپذیزم یا راهی واسه رفتن اونم نه واسه خوشگذرونی یعنی اگه بتونم هتل بگیرم درحدیه که فقط توهتل میمونم هیچ جا نمیرم فقط مجبورم یه مدت دور باشم جایی جز هتل نمیشه موند؟ اما خب اخرش هتل امن تره

یاخدا یعنی یه هفته ات شد ۴۰میلیون

چون من هتل بودم عزیزم و تو عید هم کلا نرخ پرواز و هتل بالاست

شما یه اتاق رنت کنی و خودت خرید کنی و اشپزی کنی خیللللیییی کمتر درمیاد 

چون من هتل بودم عزیزم و تو عید هم کلا نرخ پرواز و هتل بالاست شما یه اتاق رنت کنی و خودت خرید کنی و ...

چجوری اتاق میشه پیدا کرد و حدودا چقدر درمیاد کل هزینه ها

اول تاریخی رو انتخاب کن که ارزون ترین قیمت بلیط رو داشته باشه.‌پرواز از تهران معمولا ارزون تره. اگه زمینی از مرز وان وارد بشی و با اتوبوس بری استانبول بازم ارزون تر میشه. واسه اقامت هم هاستل بگیر (یه چیزی تو مایه مسافرخونه) سایت booking.com رو بررسی کن. بعضیاشون حتی شبی زیر صدهزارتومن درمیاد. اگه بتونی یه شغل پاره وقت مثل پرستاری کودک پیدا کنی خیلی خوبه. هم کمک هزینه داری هم وعده های غذایی رو بهت میدن. درمورد کار دقیق نمیدونم اگه تو وبسایت های گردشگری انگلیسی زبان سرچ کنی چیزای خوبی پیدا میکنی.

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
چجوری اتاق میشه پیدا کرد و حدودا چقدر درمیاد کل هزینه ها

هم میتونی از سایتا بگردی هم اونجا حضوری بری 

بین ۱۰ تا ۲۰ هزار لیر بسته به خودت و خرجی که میکنی 

پدر من دوسال پیش یه خونه تک خواب کوچیک رو ماهی ۵۰۰۰ لیر اجاره میداد الانم یه اتاقک احتمالا همین حدوده