2777
2789
عنوان

بیاید دقیق راجب کارما بهتون بگم چیزایی که هیچکس نمیگه بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 9701 بازدید | 40 پست
عزیزم اینا کلا بحثش جداست مثلا یه بچه که از اول اینجوره کلا فرق داره اونقد همه چیز پیچیدس اصلا شاید ...

دیگه داری به بیراهه میری این قضیه تناسخ خیلی غیرعلمیه وتقریبا رد شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سوال  کودک آفریقایی که از گشنگی تلف میشه با حدود 3 یا 4 سال سن کارمای چیو پس میده؟  ک ...

ببین عزیزم بحث بچه ها کلا فرق داره خب؟شاید اصلا راجب زندگیای قبلشون باشه چون ما اولین بار نیست داریم زندگی میکنیم اینجا همه این دنیا بر پایه اگاهی هست اگ به خودشناسی خدا شناسی و اگاهی برسی میری بعد بعد همه خاسته هاتم به سمتن جذب میشن نمیخاد بدویی دنبالشون اگرم نه بحث فرق داره... این مبحث فقط یه جلسه از بحث کارماس که گفتن خیلی چیزاشم گفته نشد چون به شدن طولانی میشه فقط اینو بگم همه چیزی خیلی پیچیده تر از اونیه ک فکر کنی والدینی که اینجور بچه ای رو وارد جامعه میکنن درسته حرفاتون اون کارهایی میکنه که بهش اموزش داده شده مثلا خشونت این بحثش فرق داره به این میگن کارمای اجدادی کارمای اجدادی  تین نیست ک مثلا میگن پدر بزرگت فلان کارو کرده تو پس میدی این نیست مثلا چجور بگم پدربزرگ خشن بوده به پدرت اموخته شده پدرت رو تو پیاده کرده تو خشن شدی داری کارما میسازی واسه خودت این میشه کارمای اجدادی هر کارمایی که بسازی با خشونت هم پدرت کارماشو پس میده هم پدربزرگت تا به اخر متوجه شدی این موضوع رو؟

اینو که همه به چشم دیدن و میبینن عزیزم فقط من کاملترش رو گفتم

اره خودمم واقعا قبولش دارم ولی بعضی ها انکارش کردن و یه حرفهایی زدن ذهنم رو مشغول کرد اخه بعضی اوقات کارما واقعا دلگرمیمه ، ممنون🙂🌱

اره خودمم واقعا قبولش دارم ولی بعضی ها انکارش کردن و یه حرفهایی زدن ذهنم رو مشغول کرد اخه بعضی اوقات ...

اینو بدون هرکی هر کاری درحقت کنه همون حس به همون اندازه که حال ترو بد کرده میاد به زندگیش و حالش همونقد بدش میشه اگر کسی انکارش کرده شاید فک میکرده باید دقیق همون بلایی که طرف سرش اورده عین همون سرش بیاد که بشه کارما ولی گفتم که اینطور نیست کارما از طریق حس میاد ممکنه عین همون اتفاق رو تجربه کنه ممکنم هس حسی که به تو داده تجربه کنه به همون اندازه که اون حس در تو ایجاد شده بدون یک درصد کم یازیاد شدن

ببین عزیزم بحث بچه ها کلا فرق داره خب؟شاید اصلا راجب زندگیای قبلشون باشه چون ما اولین بار نیست داریم ...

واقعا تناسخ رو باور کردی؟ این ماجرا یه جور حقه بازیه 

باور کن تناسخی در کار نیستش 

همونایی که ادعا میکردن از زندگی قبلیشون یادشونه وقتی هیپنوتیزم شدند یه سری اطلاعات پرت و پلایی دادند که وقتی چک کردند دیدن درست نبوده و ساخته و پرداخته ی ذهنشونه 

ذات آدمیزاد جوریه که میخواد همه چیز براش تعریف شده باشه حالا وقتی به یه معمایی مثل مرگ میرسه شروع میکنه یه دلایل و توجیهاتی آوردن! حتی افسانه ساختن 

هیپنوتیزم ها نشون دادن که مطالبی که مدعیان تناسخ میگفتن ساخته و پرداخته ذهنشون بوده و نه حقیقت 

مگه خدا بیکاره هی منتظر بمونه هی ما بریم تو جسم و موقعیت های مختلف رو امتحان کنیم و این موارد تا کامل شیم! 

هر کدوم ما به اقتضای توانمندی که داریم یه مأموریت  برای خلقتمون وجود داره و بنابراین یه کالبد و شرایطی رو تقدیر حکم میکنه که امکان اجرای اون ماموریت رو میده  

حالا مختاریم مسئولانه رفتار کنیم یا بی خیال باشیم 

از روش درست انجامش بدیم یا نادرست 

تصمیم هر چی باشه انعکاسش کل دنیا رو فرامیگره و جهان ابدی که پیش روی خودمونه رو شکل میده 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
واقعا تناسخ رو باور کردی؟ این ماجرا یه جور حقه بازیه  باور کن تناسخی در کار نیستش  همونا ...

خدا واسه هرکاری یه دلیل محکم داره بیکار نیس به قول شما که مارو از این کالبد به کالبد دیگ ببره همه این دنیا برپایه آگاهیه تا وقتی به اون اگاهی که باید نرسیم تو همین بعد میمیونیم وزندگیای بعدیمونم همین دنیاست صرفا از اول انسان نبودیم اگاهیمون اول در حد جماد بوده بعد گیاه بعد حیوان و الانم انسان مرحله به مرحله میریم بالا الانم اگه اگاهی خودمونمو ببریم بالا میریم بعد پنج نبریم و از خواب بیدار نشیم تا وقتی اگاهیمون بالا نرفته و به خودشناسی نرسیدیم زندگی بعدیمونم همینجاست ...

طبق عهد الست قبل از اینکه به دنیا بیایم  خدابهمون گفته بریم به این به اگاهی برسیم و خودشناسی و خداشناسی و ما هم همه قبول کردیم و الان مأموریت اصلیمون تو این دنیا اگاهیه واسه همینه که از کالبدی میریم کالبد بعدی(درصورتی که به اگاهی کافی نرسیم تو این کالبد)پس صرفا دلیلش این نیست که تجربه کنیم فقط و بریم کالبد بعد به همین ترتیب😑باید به اگاهی کافی برسیم اگر نمیخایم زندگی بعدیمونم همینجا باشه...

عزیزم ایرادارو میتونی بگی بهشون میگم توضیح میدن واست ایشون هم دکتری دارن هم استاد دانشگاه هستن هم پی ...

منم در این زمینه خیلی مطالعه داشتم ، اما شبه علم کاری به استاد دانشگاه و فرد بیسواد نداره هر آدمی رو درگیر می‌کنه و خیلی وقت هست که معیارم برای انتخاب استاد فقط مدرک و شغل یا تعداد فالور نیست .

بحث اصلی تفکر نقادانه و شبه علمه که برای من بیشتر به چشم میاد .

فقط چند مثال رو می‌گم وگرنه که نقد زیادی داره .

دوستان هم در تاپیک اشاره کردن الان کودکان کار و میلیون ها آدم بدبختی که تو زندگی فقط رنج دیدن لزوماً کارما پس دادن ؟ آدمی مثل هیلتر و امثال اون چطور کارمای ظلمی که بشر کردن رو دادن؟ 

حقیقت اینه که این دنیا برای دیدن پاداش یا مجازات کارهای خوب و بد گنجایش نداره . آدمی که به پیر و جوان و کودک رحم نکرده ، شبانه روز دلیل اصلی استرس میلیون ها آدم بوده ، به تن همه موجودات وحشت انداخته و رسماً قتل کرده قراره چندبار تناسخ پیدا کنه تا ذره ای از اون احساسات بهش برگرده؟ 

کسی که همه وجودشو وقف انسان های دیگه کرده ، بدون چشم داشتی به همه لطف کرده و عالم و آدم به خوبی این انسان یقین دارن قراره تو زندگی بعدیش به پاس زحماتش هیچ رنجی نکشه؟ یا نه صدهزار بار به دنیا بیاد و هر بار با کمی رنج دستو پنجه نرم کنه ولی زندگی مطلوبی داشته باشه؟

اینکه اگه یه روزی این کارو با کسی کردید حقش بود بشدت برخلاف آداب رفتاری هست و به شخصه اگر این جمله رو از کسی می‌شنیدم حتماً به مشکلات رفتاری و تروماهای ایشون پی‌ می‌بردم . 

دوباره متن رو خوندم و این بار با اطمینان بیشتری می‌گم بقیه جملاتتون هم در فهم هیچ عقل سلیمی نمی‌گنجه و انقدر ساده قابل رد کردن هستن که لازم نیست نظرم رو طولانی تر کنم .

شاید چندباری رفتار ایشون نشون دهنده اخلاص رفتاری باشه ولی همچین چیزی از دروسی که دارن برداشت نمی‌شه.

پیشنهاد می‌کنم از ادامه کلاس صرف نظر کنید تا مطالبی از این دسته ، مغز شمارو که به راحتی می‌تونه درس های ارزشمندی رو یاد بگیره ، اشباع نکنه و به تبع در زندگی به بیراهه نرید + کتاب های نشر مازیار رو مطالعه کنید .

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم