2777
2789

من 2سال پیش پودر رویال مصرف کردم، چاقم شدم اما برگشت

امروز واسه بار اول پودر جوانه گندم با شیر خوردم، دقیقا مزه پودر جوانه گندم با پودر رویال یکی بود

مگه نباید فرق داشته باشن؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن رویال داغون میکنه  سیستم  ایمنی رو سرکوب میکنه  کورتون دارع کلی

اونزمان تو همین نی نی سایت خیلیییی ازش تعریف میکردم منم واسه همین مصرف کردم ک متاسفانه برگشت داشت و باعث شد تخمدانام ضعیف بشن

پودر جوانه گندم خوبه بنظرت؟ من مامانم خریده از عطاری ولی ریختنی بوده

بسته بندی کارخونه ای نیس

اونزمان تو همین نی نی سایت خیلیییی ازش تعریف میکردم منم واسه همین مصرف کردم ک متاسفانه برگشت داشت و ...

منم خریدم کلی عوارض داشت تیرویدمو کم کار کرد و کلی معده درد و دلدرد ک بعد ۴ سال هنوز خوب نشده 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
باور میکنی؟ پودری ک ۲۰ روزه ۸ کیلو چاق کنه بی عوارضه؟ من ب دکتر گفتم انقد دعوا کرد گف بیماری خود ا ...

والا من دو کیلوبه زور اضافه کردم مامانم گفت نخور خودم گوش نکردم اخه خیلی صورتم استخونیه و لاغرم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
منم خریدم کلی عوارض داشت تیرویدمو کم کار کرد و کلی معده درد و دلدرد ک بعد ۴ سال هنوز خوب نشده 

حالا پودر جوانه گندم میخام بخورم، خوبه بنظرت؟ 

فقط نمیدونم چرا مزه های جفتشون یکیه