2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516344 بازدید | 37239 پست
منم این ماه نشد دو سال شده واس منم البته دوسه ماهه مرتبم اقدام نمیکنم حس و حالش نیس انگار دیگ

بهترین سن رو داری با سال اقدام کاری نداشته باش اقداماتو کن ایشالله تو بهترین موقع با بی‌بی‌چک مثبت سورپرایز میشی 💕

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
واقعا تصمیم گیریش سخته من اگر بخوام بجای تو تصمیم بگیرم میگم ادامه بده فاصله ننداز ولی اگر می‌دونی ن ...

دقیقا همینه من ماهی که باردار شدم یه فولی بالغ و دیواره نازک داشتم ولی شد! اصلا به تعداد نیست به کیفیته! اتفاقا تعداد فولی با داروهای محرک زیاد بشه چون همشون بالغ نمیشن ممکنه آزاد نشه، آمپول آزادسازی نزنیم اگه همه‌ش دفع نشه خدای نکرده تبدیل به کیست میشه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای خوب هستین من پریودام نامنظم هست البته چند ماهی بود فقط با قرص پروژسترون پریود میشدم نمی ...

سلام عزیزم، آره میتونه لانه‌گزینی باشه... بهتره تا موعد صبر کنی اما چون میگی نامنظمی سی روز رو رد کردی اگه طاقت نداشتی بی‌بی‌چک برن احتمالا معلوم میشه پنج روز بعد لک لانه‌گزینی هورمون میاد بالا، مشخص میشه! امیدوارم باردار باشی ❤️

اما از طرفی نمیخوام امیدوار یا ناامیدت کنم، چون میگی دوره‌هات بهم ریخته‌ست و با دارو میشی ممکنه از این دست مشکلات باشه، در هر صورت باید تا آخرین حد مثلا ۳۵ روز صبر کنی بعد اگه خواستی آز بتا بدی و بری دکتر تا دارو بده بهت!

چرا پروژسترون نخوردی این ماه؟ خوبه که اگه منظم میکنه تو بارداری هم هورمون مهم و موثریه

روز دهم فولیکول ۱۳.۱۰کوچولو هست ایا

بستگی به روز دوره‌ت داره اما اکه نرمال و میانگین ۲۸ روزه‌ای اره یکم کوچیکه اما اگه کیفیتش بالا باشه و تا حدود ۱۴-۱۵ دوره بالغ شه و آزاد شه، اون ۱۳عه احتمالا به عدد خوبی میرسه، و قابلیت بارداری داره

من سقط داشتم دوقلو باردار بودم بخاطر هماتوم از دست دادم هیچ‌دارویی هم مصرف نمی کنم فقط دکتر گفت مشکو ...

متاسفم برای تجربه تلخی که داشتی، امیدوارم به زودی باردار بشی و این دفعه سالم بغل بگیریشون ❤️

امید به خدا اقدامتو برو بخواد بشه با یه فولی و حتی کوچیکم میشه نگران این چیزا نباش اصلا دست ما نیست، اما اگه رفتی دکتر بگو اگه لازمه برات دارو محرک بنویسه از ماه‌های بعد فولی بزرگ‌تری بده

خانما من لکه ببینیم قطع شد فقط دو روز بود هنوز ۶ روز مونده تا موعدم به شدت حالت تهوع بی حالی و نفخ د ...

اگه دوره‌هات همیشه ۳۰-۳۵ برای بتا زوده اگه خیلی سختته روز ۳۰ یه تست بزن اگه لک لانه‌گزینی باشه احتمالا هورمون بالا اومده و نشون میده، تستت خط انداخت بعد برو بتا

انشالله که باردار میشی ولی اگر نشدی همسرت رو ببر آزمایش شاید خدای نکرده مشکلی داشته باشه وگرنه هرچی ...

پریود شدم 🥲 حتی یک روز زودتر 

بازم ازین نظر فقط خوبه ک عقب نمیندازم ک امیدوار شم بعد پریود شم !!! 

اره واسه روز یکشنبه وقت دکتر واسه خودم گرفتم ک واسم ازمایشات تخصصی تر بنویسه 

من تاحالا سونو فولی نرفتم این چیزارو چک کنه حتی عکس رنگی اگ لازم بود 

واسه همسرم دکتر زنان بنویسه ازمایش یا بره اورولوژی ؟؟ 

گفتم دکتر زنان بنویسه جوابشو ببرم اورولوژی ببینه 

پریود شدم 🥲 حتی یک روز زودتر بازم ازین نظر فقط خوبه ک عقب نمیندازم ک امیدوار شم بعد پریود شم !!! ار ...

فقط یه مشکلی هست من میگرن هم دارم 

تو مدت پریود و تخمک گذاری بخاطر تغییر هورمونی سر درد میگیرم حتما باید مسکن بخورم 

در حالی ک میگن نباید مسکن مصرف شه 😩 

اما اصلا نمیتونم درد رو تحمل کنم حالم خیلی بد میشه 

استامینفون هم جواب نمیده 

ژلوفن جوابه فقط 

اینم تاثیر میزاره رو کیفیت تخمک نه ؟

اگه دوره‌هات همیشه ۳۰-۳۵ برای بتا زوده اگه خیلی سختته روز ۳۰ یه تست بزن اگه لک لانه‌گزینی باشه احتما ...

سلام عزیزم 

از صبح تلخی دهن هم اضافی شده 

نمی‌دونم اصلا چی در انتظارمه 

راستش انقدر بی بی چک منفی دیدم خیلی میترسم برم آزمایش یا بی بی بزنم 

از طرفی اون لکه بینی دو روزه خیلی‌ ذهنمو مشغول کرده چون خیلی شبیه لکه لانه گزینی بود 

نمیدونم حکمت خدا چیه ولی همسرم عاااشق بچست و داره خدا خدا میکنه که باردار باشم 🥺

لطفا برام دعا کنید 🥺❤️🙏🏻

۳ روز دیگه میشه ۳۰ ام سیکلم یه بی بی میزنم ببینم چه خبره بعدش ببینم آزمایش رفتنی هستم یا نه 🥺

سلام عزیزم صبر کن تا از موعدت بگذره بعد تست بده الان خیلی زوده میدونم صبر کردن سخته امیدوارم باردار ...

قربونت عزیزم انشالله ۳ روز دیگه یه بی بی چک میزنم میشه روز ۳۰ ام 

ببینم نتیجه چی میشه انشاالله که با خبر خوش برگردم 🥺❤️

از امروز صبح دهنم به شدت تلخ شده حتی بعد از خوردن چیزای شیرین هم دهنم تلخ میشه 

گرفتگی پایین شکم دارم انگار هر لحظه قرارع پری بشم 

و سمت چپ کمرم درد میکنه 

دقیقا علایم پریودی هست ولی اون لکه بینی ذهنمو درگیر کرده امروز ۳ روز گذشته از لکه بینیم و من کاملا پاک هستم 

سلام من دیر اومدم زدی؟ حالا تا ته تاپیک رو میخونم ببینم چیکار کردی ❤️

دوبار زدم ۱۲ و ۱۶  اما منفی بود .شیافو نمیزنم دیگه تا اگ نیستم پری بشم 

مشکل اصلی من همسرمه همکاری نمیکنه ب زور باید ببرمش☹️

از امروز صبح دهنم به شدت تلخ شده حتی بعد از خوردن چیزای شیرین هم دهنم تلخ میشه گرفتگی پایین شکم دارم ...

بارداری گلم . دوست منم یک هفته قبل پری تمام علایمای حاملگی رو داشت فقط لکه نداشت و الان بارداره

من اطلاعات دقیقی ندارم اما شنیدم بعضیا که آی‌یوآی کردن و منفی شده بعدش طبیعی باردار شدن! احتمالا پس ...

این بار سومه ای یو ای میکنم قبلیا هم با فاصله یکی دوماهه انجام دادم. اما اینو دلم میخاد پشت سر هم انجام

بدم شاید نتیجه داد اما از عواقبش خبر ندارم چی میشه بعدش ب دکترم پیام دادم خدا میدونه کی جواب بده. اگ هیچ جوره نشد ماه بعد برم  باز طبیعی اقدام میکنم