2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516350 بازدید | 37239 پست
قربونت گلم انشالله.و همچنین خودت همین ماه ک اقدامی و دارو مصرف میکنی برات بشه و مثبت شی پودر اینفولو ...

کیفیت تخمک رو افزایش میده عزیزم توش فولیک اسید و میواینوزیتول داره که خیلی برای بالا بردن کیفیت تخمک مناسبه 

ایشالا بسلامتی عمل میکنی و بعدشم سریع باردار بشی من تا حالا ام ار ای لگن ندادم فقط سونو واژینال داد ...

نه عزیزم اگه چیزی بود داخل سونو واژینال نشون میداد من مث اینکه مادر زادی هست . ام ار ای میخوام بدم چون میخواد عمل کنه در بیاره

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهااا..تا الان هیچ دکتری اینو بهم نداده.میشه سر خود هم مصرف کرد؟

من بیمه داشتم و با بیمه هر بسته ۳۰تاییش پونصد شد که برای ۱۵روز کافیه روزی دوتا باید مصرف کنی ۱۲ساعتی یکی 

یعنی در ماه حدود یک میلیونی میشه و اینکه تقویتی دیگه فکر نکنم ضرری داشته باشه میخوای با دکارت مشورت کن اگر صلاح دید استفاده کن 

من اولین ویزیتی که پیش دکتر شدم با اینکه هیچ مشکلی نبود ولی بهم داد 

سلام دوستای عزیزم من خیلی وقته دیگه پیام نذاشتم اينجا فردا قراره انتقال جنین انجام بدم خواستم بگم اگ ...

سلام عزیزم به سلامتی ❤️

امیدوارم مثبت شی و بیای خوشحالمون کنی ✨

بی‌خبرمون نزار 🤩

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
خودمم هرچی خوندم متوجه نشدم چی ب چیه

دکتری که برات نوشته ببر، خودش کامل توضیح میده و باتوجه و به سن و شرایط میگه اوکیه یا باید دارو مصرف کنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اخرین پیامتون مربوط ب ۱۴۰۱ بچه‌ها؟ دیگه یعنی کسی پیام نذاشته از تجربیاتش؟

نه عزیزم یکسره فعاله تاپیک.. فقط بعضی روزا یکم با فاصله میاییم، من خودم یکم مشغولم ولی سعی میکنم هر چند وقت بیام یه سر، ایشالله وارد اقدام بشم هر روز اینجام مثل قدیم 🤭

بچه‌ها من تو ۳ماهه اقدامماگه کسی واسه زود باردارشدن تجربه داره بهم راهنمایی میده

خوش اومدی ❤️ صبووووور باش همین! سخته ولی تنها راهه! هیچ راهکاری برای تسریع بارداری وجود نداره خیلیا اینجا یکی دوساله اقدامن، اگه بود حتما دکترا میگفتن، تنها راه آی‌وی‌اف هست که اونم نتیجه صددرصدی نداره 🥲

سلام گلم آره خداروشکر دردم همون روز اول بود و تمام شد دکتر یه استراحت نیم ساعته داد اما ما ۴۰ دقیقه ...

ایشالله مثبت میشی ❤️ حتما بهمون خبر بده، من کمتر میام اما منتظر مثبت شدن شماهام... انگیزه و روحیه بگیرم 😍

سلام دخترا حالتون چطوره؟؟؟امیدوارم همه منتظرا یکی یکی مثبت بشن،خیلی وقتا میام خاموش میخونم پیامارو م ...

سلام عزیزم تو خوبی کوچولو خوبه، من ودخترم که هرشب نگهبانی میدیم تا ۶صبح 😅🥲 فسقلی خواب نزاشته برام، دلپیچه داره بهش دایمتیکون میدم

خوش اومدی ❤️ صبووووور باش همین! سخته ولی تنها راهه! هیچ راهکاری برای تسریع بارداری وجود نداره خیلیا ...

پریودیام تغییر کرده بود و حجم خونم تغییر کرده بود از وقتی رفتی واسه اقدام دکتر بم أُواهلث داد سه ماهه میخورم همراه با اینفولیک و یدفولیک و امگا۳ و ویتامینc و ویتامینE.  شرایطم از قبل بهتر شده حس میکنم.

یکم عفونت محدود و عادی داشتم ک بهم قرص واژنی داد 

ایشالله مثبت میشی ❤️ حتما بهمون خبر بده، من کمتر میام اما منتظر مثبت شدن شماهام... انگیزه و روحیه بگ ...

انشااللا عزیزم

فعلا ک هیچ علائمی ندارم.امروز ۱۱ روز بعد از آی یو آی هس

میشه23 سیکلم

من بیمه داشتم و با بیمه هر بسته ۳۰تاییش پونصد شد که برای ۱۵روز کافیه روزی دوتا باید مصرف کنی ۱۲ساعتی ...

اهاا ک اینطور گلم.حالا این ماه ک منتظرم ببینم چی میشه . اگه پری شدم و رفتم پیشش حتما بگم برام بنویسه