2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516511 بازدید | 37239 پست
بسلامتی عزیزمانشالله برات راحت بگذره بعد این🙏پسر من در حدی رفلاکسش شدیده که از دماغ و دهن بالا میار ...

چه اسم قشنگی نامدار باشه ایشالا

عزیزم چقدر سخته رفلاکس شدید داره هیچ درمانی هم نداره فقط باید وعده هاشو کم کنی تعدادشو ببری بالا که رو معدش سنگین نشه سطح شیبدار بذاریش شیردهیتم کلا شیبدار باشه بعداز شیر هم تا بیست دقیقه نخوابونش تو بغلت سرپا باشه

این تجربیات خواهرمه بچش رفلاکسی بود تا شش ماه اونم رژیم داشت

خودتو با مکمل تقویت کن آجیل بخور کشمشو غذاهای پروتیینی بخور کله پاچه سیرابی شیردون زیاد بخور جیگر گوشت کبابی کاچی شیره ارده خرما اینا بهت قوت میده  بخور تازه زاییدی ازیین نری

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عزیزم خیلی متاسفمکاملا حالت رو درک میکنم چون من هم این روزا رو گذروندم. از صمیم جانم برات آرزو میکنم ...

ممنونم😔انشاالله ک فقط خوب بشه،،،هیچی از نوزادیش نفهمیدم همش استرس،گریه،ترس،ناراحتی

اره سابریل میخوره اول یک چهارم هر۱۲ساعت میدادم ک تشنجات قط نشد دکترش کرد یک دوم،،،حالا گفته اگ قط نشه مجبوریم امپول شروع کنیم😔😔😔

ببخشید میتونم بپرسم مشکل پسر شما چی بود؟؟؟

ماهم سونوگرافی کلیه،هم نوار مغز،هم چشم پزشكي،هم متخصص قلب و ریه همه جا بردیم گفتن سالمه از این لحاظات فقط مونده ام آر ای ک دوشنبه نوبت گرفتیم 

اصلا نمیدونم دلیل بیماریش چیه و چرا یهو ظاهر شد

دکتر تشخیص اسپاسم شیرخوارگی داده،

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی متاسفمکاملا حالت رو درک میکنم چون من هم این روزا رو گذروندم. از صمیم جانم برات آرزو میکنم ...

تکاملش خداروشکر خوبه فقط گردنش شله یکم،نمیدونم میتونه برای بیماریش باشه یا ن...

چون میگن خدایی نکرده بعد از این تشنجات پی در پی ممکنه دچار پسرفت تکاملی بشع،از اون میترسم خیلی

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
عزیزم ایشالا بزودی حالش خوب شه وقتی بچت مریضه میگی هرچی دردو ناراحتیه بیاد تو جون من ولی بچم عذاب نک ...

مرسی عزیز انشالله 

کن تو این مدت ریزش موی شدید گرفتم تز استرس و ناراحتی ب قدری ک جلوی موهام کچل شده😔با هر سرم و امپول و ازمایش بچم ساعت ها گریه میکنم😔امیدوارم هیچ مادری این روزارو نگذرونه

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
مرسی عزیز انشالله کن تو این مدت ریزش موی شدید گرفتم تز استرس و ناراحتی ب قدری ک جلوی موهام کچل شده😔 ...

ایشالا زودتر نینیت حالش خوب شه تو باید قوی باشی که استرست به بچه منتقل نشه میدونم خیلی سخته ولی ارامشو محبت پدر مادر خیلی میتونه تو بهبود حال بچه کمک کننده باشه از خدا میخوام هرچه زودتر رنگ خوشیو ارامش ببینی

ریزش مو بعد بارداری طبیعیه منم خیلی موهام میریزه همه زندگیم شده مو

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام دخترا من اقدامم تنبلی دارم.ماه پیش قرص کلومفین خوردم بعد از اون برای اینکه پریود بشم قرص دوفامد خوردم الان ۱۲ روزه از قطع قرص میگذره هنوز پریود نشدم.گاهی دل درد کمر درد دارم.ترشح خیلییی سفید غلیظ دارم ولی بدون بو التهاب و خارشم ندارم .حدود ۶روز پیش هم تست زدم منفی بود بنظرتون امکان بارداری هست ممکنه زود تست دادم یا این علائم ها مال عفونت چیزی هست ؟؟؟؟

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
ممنونم عزیزم رفتم بیمارستان نیکان برای ساکشن جنین واقعا راحت بود برام خداروشکر 😘میخوام بذارم بدنم و ...

بهترین کار رو میکنی، هم به بدنت زمان بده هم خودت یکم روحیه بگیر که خدایی نکرده کم نیاری 💕 ایشالله انتقال بعدی مثبت واقعی میشه و یه نی‌نی سالم میاد بغلت ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الی جان پیامت رو خوندم و از صمیم جانم برات آرزوی بهروزی و حال خوب دارم. و مطمینم که اینروزا میگذره و ...

مرسی از پیام پر از مهرت عزیزم ❤️

الهی آمین.. تنها امید خودمم همینه که بچه‌دار شیم و سرگرم شاید روزا بهتر بگذره!

خداروشکر که شما هم خوبین، لذت این روزا رو ببر چند سال دیگه بزرگ میشن و این روزای سخت تموم میشه.. و دلتنگ همین سختیا میشی ✨😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانوما ان شاالله ک خوبید همگی ، من این ماه ۲۳ روزه ک عقب انداختم ولی باردار هم نیستم اولین بازه ...

سلام عزیزم ❤️

نمیخوای بری دکتر؟ دارو مصرف کنی پریود میشی و سیکلت مرتبط میشه، آمپول بزن پریود شی که دوباره اقدام رو از سر بگیری.. شاید دکتر سونو کرد، دارو هم داد که دوره‌های بعدیت منظم شه و دیگه این مشکل تکرار نشه

سلام دخترا من ۱۵ام موعدم بود پریود نشدم ماه قبل دوفامد و کلومفین خوردم الان ۱۱ روز از قطع قرص دوفامد ...

سلام، امکان بارداری که هست، ولی میگی بی‌بی چک زدی اگه میخوای مطمئن شی آز بتا بده، ایشالله که بارداری ❤️ ولی نبودی علت تاخیر همون تنبلی تخمدانه! دکتر دارو نداده؟ حتما تحت نظر باش تا دوره‌هات منظم نشه و تخمک خوب و با کیفیت نداشته باشی شانس بارداری خیلی پایین میاد و وقتت تلف میشه، ازونور دلسرد میشی که این‌همه مدته اقدامم مثبت نمیشه! امید به خدا که خیلی زود مثبت شی ✨

قربونت برممن دارم سخت ترین روزای عمرمو میگذرونم😔دخترم دچار بیماری شده،،،بنام اسپاسم شیرخوارانتشنجای ...

ای جانم عزیزم 🥺❤️

ایشالله خیلی خیلی زود خوب میشه، نگران نباش اما تحت کنترل باش، منم یکی رو میشناختم تو بچگی همش تشنج داشت اما زود درمان شد الانم نزدیک سی سالشه و حالش کاملا خوبه، حتما دکتر مغز و اعصاب کودکان خوب ببر

بسلامتی عزیزمانشالله برات راحت بگذره بعد این🙏پسر من در حدی رفلاکسش شدیده که از دماغ و دهن بالا میار ...

عزیزم چه اسم قشنگی 😍 پسر سوگند خواننده هم اسمش میراثه من خیلی خوشم میاد ❤️ نامدار باشه ✨

سلام عزیزم ❤️نمیخوای بری دکتر؟ دارو مصرف کنی پریود میشی و سیکلت مرتبط میشه، آمپول بزن پریود شی که دو ...

سلام عزیزم شما خوبی؟

انقد از لحاظ روحی روانی بهم ریختم ک حوصله دکتر ندارم دیگه هرچه بادا باد 

من همیشه پریودم مرتب بود نهایتن یکی دوروز اینطرف اونطرف میشد احساس میکنم این مدت ک داروهای کمک باروری استفاده میکردم الان قط کردم نظم بدنم بهم ریخته

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️