_elle_ مدیر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 8580 عنوان اقدام به بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 520666 بازدید | 37359 پست سلام دوستانتاپیک ها قدیمی و غیرفعال بود گفتم یه تاپیک جدید برای اقدام شروع کنیمتا همه کسایی که مثل من تازه برای بارداری میخوان اقدام کنن بیان اینجا دور هم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم… جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱 1401/02/10 | 10:40 184 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_elle_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 8580 الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ... عزیزمممم ♥️ به به مبارک باشه 😍😍😍ایشالله به سلامتی و خوشی بغل بگیریش ✨ایشالله فردا هم سونو عالی باشه و تا آخرش همه چی عالی پیش بره 🥰 جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
_elle_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 8580 سلام دوستان واسه منم دعاکنید شوهرم راضی بشه منم دومی بیارم.خیلی ارزو دارم دومی بیارم بچمم هی میگه ... سلام عزیزم ♥️ ایشالله شرایطتون جور بشه و دوباره مامان بشی 😍 جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 5241 سلام عزیزم ♥️ ایشالله شرایطتون جور بشه و دوباره مامان بشی 😍 ممنونم ان شالله. واسم دعاکن تا عید دامنم دوباره سبز بشه.
_elle_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 8580 ممنونم ان شالله. واسم دعاکن تا عید دامنم دوباره سبز بشه. الهی آمین ✨ جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
ندا2469 عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 94 عزیزمممم ♥️ به به مبارک باشه 😍😍😍ایشالله به سلامتی و خوشی بغل بگیریش ✨ایشالله فردا هم سونو عالی با ... ممنونم ایشاله🥰
sim9sh عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 57 انشانه به سلامتی باشه براتون بعد از تخمک کشی چیزهای شور بخورید که هایپر نشید..سفیده تخم مرغ شور..خیا ... مرسی عزیز از راهنماییتون❤️❤️
sim9sh عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 57 الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ... انشالله عالی باشه سونو تون💛
atiiijooon73 عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 265 الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ... الهی شکر عزیزم انشالله ک سونوتم خوبه..برای ما هم دعا کن طعم مامان شدنو بچشیم
atiiijooon73 عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 265 سلام عزیزم ♥️ سلامتی... من هیچ منتظر 🥲میگرنامم شدید شده نمیدونم بخوام اقدام کدوم چه به روزم میاد، د ... سلامت باشی❤️برای میگرنت درمان کاملی نیست ینی؟ممکنه بخاطر میگرنت تخمک ازاد نشه؟!انشالله ک هر چ زودتر بهبود پیدا کنی و خبر مثبت شدنتو همینجا اعلام کنی عزیزممنم سلامتی تازه پری تموم شده.منتظرم چند روز دیگه برم سونو ببینم کیسته اب شده ک اقدام کنم
ندا2469 عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 94 الهی شکر عزیزم انشالله ک سونوتم خوبه..برای ما هم دعا کن طعم مامان شدنو بچشیم ممنونم عزیزم ایشالا..از صمیم قلبم از خدا میخوام به زودی زود اتفاق بیوفته براتون
hiva_b عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 645 الی جان منم از دعای شما و بچه های گروه مثبت شدم فردا میرم سونوگرافی😘 از خدا میخوام تک تک بچه های گر ... بهت تبریک میگم امیدوارم بسلامتی این دوران رو طی کنیرفتی سونوگرافی؟
_elle_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 8580 سلامت باشی❤️برای میگرنت درمان کاملی نیست ینی؟ممکنه بخاطر میگرنت تخمک ازاد نشه؟!انشالله ک هر چ زودتر ... نه میگرن درمان درست حسابی نداره، یکم که فکرم مشغولتر باشه بیشتر میاد سراغم، بدیش اینه با مسکن اروم نمیشه!به سلامتی برو ایشالله کامل برطرف شده 😍 بعدش بری برای اقدام و با نتیجه مثبت بیای 😍 جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
ندا2469 عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 94 بهت تبریک میگم امیدوارم بسلامتی این دوران رو طی کنیرفتی سونوگرافی؟ مممنونم عزیزم ایشالله برای شما..نه عصر باید برم..
_77goliii عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 119 سلام دوستان من امروز جواب آزمایش ذخیره تخمدانم اومد ۱/۳۹هست پایینه درسته ؟؟
atiiijooon73 عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 265 نه میگرن درمان درست حسابی نداره، یکم که فکرم مشغولتر باشه بیشتر میاد سراغم، بدیش اینه با مسکن اروم ... الهی امین عزیزم خدا از زبونت بشنوه😘🙏🏻منم همسرم یه جورایی شبیه شماس ولی میگه میگرن نیسدکترم رفت بهش چند تای قرص داد بهتر شد اما کامل نهیهو بخاطر یه سری مسائل و استرس و چیزای دیگه سردرد میگیره باید بخوابه فقط تا خوب بشه